Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Celá rodina záhadne zmizla: Horší scenár ani nemohol byť, už našli len telá

rodina Shortovcov Zobraziť galériu (2)
rodina Shortovcov (Zdroj: Foto: Facebook)

LAKE MINNETONKA - Prípad neuveriteľnej rodinnej tragédie riešia americkí policajti. Vo štvrtok boli privolaní do domu bohatého podnikateľa. Našli ho v kaluži krvi spoločne s manželkou a tromi deťmi. Kriminalisti sa domnievajú, že išlo o vraždu a následnú samovraždu. Motív desivého skutku nie je známy.

Policajtov privolali do domu susedia, ktorí manželov Briana (45) a Karen (48) Shortovcov už dlhšie nevideli vychádzať von. Rovnako sa obávali o deti Cole (17), Madison (15) a Brooklyn (14), pretože neboli celý týždeň v škole. 

Muži zákona išli do domu v meste Lake Minnetonka a čakal ich nepredstaviteľný šok. V luxusnej vile, ktorej hodnota je dva milióny dolárov (takmer 1,8 milióna eur), objavili už len bezvládne telá všetkých členov rodiny. Ako sa vyjadrili vyšetrovatelia tragédie, ide o prípad niekoľkonásobnej vraždy a následnej samovraždy.

Rodina žila v luxusnej vile
Zobraziť galériu (2)
Rodina žila v luxusnej vile  (Zdroj: Foto: youtube)

Záhadou je, kto vraždil

Doteraz verejnosť nevie, kto vraždil a následne obrátil zbraň proti sebe. Policajti po príchode na miesto museli najprv upokojiť a zabezpečiť vyplašeného psa, až tak objavili telá. Každé ležalo v inej časti domu. Dve obete boli v rôznych spálňach, dve v pivnici a jedno telo v garáži. Policajti svorne povedali, že to bol najhorší zážitok ich osobného aj prefesionálneho života.
 
"Škola v Minnetonka je zdrvená rodinnou tragédiu. Pretože sme uzavretou komunitou, je to pre všetkých študentov, rodičov a zamestnancov veľmi znepokujujúce," stojí vo vyhlásení školy. Ako informuje minnesota.cbslocal.com, rodina sa do tohto domu v Lake Minnetonka neďaleko Minneapolis presťahovala pred niekoľkými rokmi, pred tým žili 13 rokov v meste Lakeville.

Viac o téme: RodinaSmrťVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu