Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia chceli vydať dcéru: Malo to háčik, moslimská modelka spáchala samovraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

OLDHAM - Britániou otriasol prípad smrti moslimskej modelky. Nadiu Menazovú (†24) našli mŕtvu v jej dome. Žena nezvládla tlak rodičov, ktorí ju nútili vydať sa za nemilovaného muža. Zarážajúce je, že žena bola vydatá a s manželom vychovávala dcérku.

Nadia sa proti vôli rodičov rozhodla živiť ako modelka. S rodičmi sa musela súdiť, aby jej dali pokoj a nenútili ju do nechceného zväzku. Nakoniec sa rozhodla pre najhoršie možné riešenie. Nadiu našli obesenú v dome v Oldham pri Manchesteri ešte v máji tohto roku.

Krásna modelka sa v apríli 2011 vydala za Umara Rasoola. Jej rodičia to ale neschvaľovali. Zväzok neuznal ani britský právny systém. To hralo rodičom do karát a požadovali, aby sa vydala za toho, koho dcére vybrali oni. Nadia ale s Umarom vychovávala spoločnú dcérku, ktorá sa im narodila v marci 2012.

Mladá moslimka nezvládla tlak, ktorí na ňu rodičia vyvinuli a rovnako bola nešťastná z toho, že sa s nimi musela súdiť, aby jej dali pokoj. 

Jej rodičia sú teraz podozriví z psychického teroru. Ako informuje Daily Mail, prípad je momentálne na súde. Otec modelky Sabir Hussain (60) a matka Ruksana Kousarová (55) popreli, že by svoju dcéru nútili do nejakého zväzku. Niektorí členovia rodiny si ale myslia opak. Jeden opísal, že Nadia bola vystresovaná a s problémami sa vyrovnávala sebapoškodzovaním.

 

 

 

Viac o téme: ModelkaSamovraždaMoslimkaNadia Menaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu