Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Merkelová si užíva nežnosti s mladou ženou? Nemci sú pobúrení z tohto VIDEA

Podoba s nemeckou kancelárkou je neuveriteľná Zobraziť galériu (2)
Podoba s nemeckou kancelárkou je neuveriteľná (Zdroj: youtube,com)

BERLÍN - Nový nemecký časopis určený pre lesbičky na seba upozorňuje reklamou, v ktorej vystupuje žena, ktorá je nápadne podobná kancelárke Angele Merkelovej. V skutočnosti ide však o poľskú dvojníčku tejto konzervatívnej političky, ktorá si k ľútosti aktivistov usilujúcich sa o zlepšenie postavenia homosexuálov myslí, že manželstvo má byť len zväzkom medzi mužom a ženou.

V reklamnom spote časopisu Straight stojí kancelárka pri okne s mobilným telefónom v ruke a počúva správy v rádiu. V nich sa zrovna hovorí o tom, že ľudia v katolíckom Írsku odhlasovali manželstva homosexuálov. Keď táto "Merkelová" novinku počuje, krúti hlavou. Vzápätí k nej ale zozadu pristúpi mladá žena, nežne ju objíme a pobozká na vlasy. V druhej verzii spotu toto dievča pomáha kancelárke zapnúť šaty na chrbte a pri tom ju hladí.

"Chceme poukázať na tematiku manželstva homosexuálov a samozrejme pre nich získať pani Merkelovú," povedala podľa agentúry DPA zástupkyne časopisu Straight Eva Werleová. Jeho prvé číslo vyšlo včara, od budúceho roka má byť k dostaniu šesťkrát do roka. Hovorca nemeckej vlády v reakcii na reklamu uviedol, "že spolkový kabinet vzal tento videoklip na vedomie, nijako ho ale nekomentuje". Dodal, že kancelárka sa k otázke manželstva homosexuálov niekoľkokrát verejne vyjadrovala a nemá k tomu už čo dodať. Homosexuáli a lesbičky v Nemecku môžu v súčasnosti uzatvárať registrované partnerstvá. Oproti manželom ale tieto páry napríklad nemôžu adoptovať deti.

Podoba s nemeckou kancelárkou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube,com)

Viac o téme: Angela Merkelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu