Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia chytila podarenú rodinku na úteku: Otec viedol nelegálny biznis po celej Európe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

RÍM- Talianska polícia zatkla "neslávne známeho" Nemca, ktorý obchodoval s kradnutými luxusnými autami a jachtami po celej Európe. Informovala o tom dnes polícia vo vyhlásení.

Päťdesiatročný podozrivý, identifikovaný iba ako F.B., "je známy niekoľkým európskym policajným zložkám pre jeho medzištátnu trestnú činnosť", dodala polícia. Muža zatkli v Ríme spolu s jeho talianskou partnerkou a ich 23-ročným synom. Ďalšieho podozrivého, 53-ročného muža z Ríma, zatkli už v skoršej fáze štvormesačného vyšetrovania, ktoré Taliani vykonávali v spolupráci s políciou v meste Karlsruhe v spolkovej krajine Bádensko-Württembersko.

Talianska polícia vysvetlila, že nemeckí kolegovia ju informovali, že F.B. našiel úkryt v Taliansku po tom, ako sa mu podarilo uniknúť pred zatknutím vo svojej rodnej krajine. V Ríme ho prichytili pri podpaľovaní štátnych poznávacích značiek ukradnutých áut a príslušných dokumentov k týmto vozidlám. Taliansko-nemecká policajná operácia viedla aj k nálezu desiatich ukradnutých áut a jednej luxusnej jachty v hodnote približne 800.000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu