Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Učiteľka (35) zviedla svojho žiaka (13): Najprv bozk a potom... takto ho pripravila o panictvo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mediaoutrage.com/)

MANCHESTER - Britská učiteľka a matka dvoch detí Louise Aspinallová prekročila hranice zákona, keď mala sex s iba 13-ročným žiakom. Tomu vraj hovorila o svojich problémoch v manželstve a napokon ho vo svojom dome pripravila o panictvo. Na škole však začali kolovať podivné reči, ktoré sa dostali do uší aj chlapcovej matke, preto zašla na políciu. Hoci učiteľka najprv svoju vinu popierala, napokon sa priznala, že sú pravdivé. Teraz ju čaká trest.

Prečítajte si aj: Príbeh, o ktorom hovorí celá Amerika: Väzenie pre učiteľku (33) za sex so žiakom (12) a ešte viac!

Asistentka pedagóga na škole vo Swintone, do ktorej chodí okolo 750 žiakov, bola obvinená zo siedmich prípadov sexuálnej aktivity s dieťaťom vo veku do 16 rokov. Činy za hranicami zákona sa odohrali v období od februára do marca 2013.

Video s chlapcom, ktoré s ním nahrala polícia, sa vysielalo aj v súdnej sieni a porota tak mohla počuť, že k prvému incidentu prišlo, keď sa pár ocitol sám v dome. "Nespomínam si kedy, ale vzala môj telefón a začala si prechádzať kontakty a chystala sa uložiť doň svoje číslo. Pobozkali sme sa. Len som sa zasmial. Bol som v šoku," uviedol maloletý.

O týždeň neskôr však už udalosti vygradovali a chlapec mal s učiteľkou pohlavný styk. "Len sme sa rozprávali. Hovorila mi, ako sa vždy háda so svojím manželom a podobné veci. Že ju už viac nezaujíma. Hovorila, že sa zaujíma o mňa. Už viac nemá rada svojho manžela, ale má rada mňa," povedal chlapec vo svojej výpovedi.

"Išla hore a povedala mi, aby som o minútu prišiel. Išiel som hore a skočil na posteľ - nie z tohto dôvodu - ale skočil som a ľahol si. Ležala vedľa mňa, a ja ani neviem, čo sa stalo, začala si vyzliekať nohavice, tak som si vyzliekol aj ja svoje," dodal.

Keď bolo po všetkom, učiteľka mu nakázala, aby o tom, čo sa udialo, mlčal, pretože by mohla mať problémy. Potom, ako by sa nechumelilo, zišli zase dole a keď zbadal, že má Aspinallová doma X-Box, tak sa pustil do hry.

Dvojica mala údajne sex pri ďalších dvoch príležitostiach a Aspinallová na chlapcovi tiež vykonala sexuálne akty. Súd s učiteľkou pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu