Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna učiteľka (30) sexovala so študentmi a otehotnela: Teraz ju čaká nočná mora!

Uplakaná Jennifer Fichterová na súde.
Uplakaná Jennifer Fichterová na súde. (Zdroj: YouTube)

FLORIDA - Mohla prosiť o odpustenie a plakať, čo len vládala, nepomohlo jej to. Mladú americkú učiteľku za sexuálne vzťahy s tromi študentmi poslal súd do väzenia. Keď si vypočula, koľko času má stráviť za mrežami, určite sa jej podlomili kolená. Dvadsaťdva rokov je naozaj dlhá doba.

Učiteľka (35) zviedla svojho žiaka (13): Najprv bozk a potom... takto ho pripravila o panictvo!

Jennifer Fichterová, učiteľka angličtiny na škole v Lakelande na Floride, sa v apríli priznala k 37-im nezákonným sexuálnym stykom s neplnoletými študentmi. Minulý týždeň si vypočula rozsudok neoblomného súdu, ktorý ju pripravil o slobodu na 22 rokov, a to aj napriek jej emocionálnej výpovedi v sieni.

Oblečená v modrej väzenskej kombinéze a so slzami na tvári povedala: "Tak veľmi nenávidím, čo moje sebectvo spôsobilo. Želám si, aby som to mohla vrátiť späť. Viem, že moje slová, ale nebudú stačiť." S rukou na srdci ešte dodala, že si v tom čase nemyslela, že by svojim trom študentom mohla sexuálnym vzťahom s ňou ublížiť. "Ak ma nenávidia, chápem to," kajala sa pred súdom, ale nijako jej to nepomohlo.

Fichterovú zatkli v apríli minulého roka po tom, čo zdesená matka jedného zo žiakov našla v synovom telefóne intímne textové správy a upozornila políciu. Učiteľku najprv obvinili zo šiestich prípadov nezákonnej sexuálnej činnosti s neplnoletou osobou, v júni ich pribudlo ďalších vyše dvadsať, keď o zneužívaní prehovoril ďalší študent. Potom sa vyšetrovatelia dozvedeli aj o vzťahu s tretím chlapcom.

Prvú obeť si začala Fichterová pozývať do svojho bytu, kde sa maznali na gauči a pozerali televíziu. Po mesiaci sa pridal aj pohlavný styk, niekedy dokonca v chlapcovej izbe, kým bola jeho matka preč. S ďalším študentom sa stretávala napríklad na parkovisku jedného bytového komplexu v Lakelande, či niekde v aute v pri ceste za mestom.

Učiteľka sa matke chlapca, ktorá našla dráždivé sms-ky v jeho telefóne, dokonca priznala, že bola tehotná, ale išla na potrat. Tento rozhovor si podľa pokynov polície rozhorčená žena nahrala a bol použitý na súde.

Fichterová nie je pritom žiadne neviniatko, z predošlého zamestnania odišla po tom, čo sa v roku 2008 prevalilo, že prechováva neprimerané city k svojmu študentovi a inému naznažila, že by s nimi chcela mať sex.

Zvodkyňa má teraz 30 dní na odvolanie sa. Vidina 22 rokov za mrežami pre ňu určite nie je vôbec lákavá.

Viac o téme: SexŠtudentiVäzenieUčiteľkaJennifer Fichterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu