Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Británia smúti, zdrvujúca správa pre kráľovskú rodinu: Lekári ju oznámili vojvodkyni Kate!

Šťastný kráľovský pár
Šťastný kráľovský pár (Zdroj: Foto: SITA)

LONDÝN - Tento mesiac obletela svetom radostná správa. Kate Middleton porodila 2. mája manželovi princovi Williamovi druhé dieťatko, dcérku Charlotte Elizabeth Dianu. Pár dní na to sa od lekárov dozvedela šokujúcu správu, tretie tehotenstvo by pre ňu bolo príliš riskantné a vážne by mohlo ohroziť jej zdravie. Kráľovský pár sa zrejme musí rozlúčiť s myšlienkou, že budú mať štyri deti.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kate Middleton chcela mať s manželom princom Williamom štyri kráľovské deti. Po dvoch náročných tehotenstvách s Georgeom a Charlotteou, lekári Kate ďalšie zakázali. Bolo by pre ňu príliš riskantné.

"Bolo to pre Kate veľmi ťažké, keď povedala Williamovi, že George a Charlottea už nebudú mať žiadnych súrodencov. Kate chcela mať štyri deti, rovnako ako kráľovná Alžbeta, no jej telo jednoducho nemôže, lekári to zakázali," uvádza spoločenský magazín Globe, ktorý cituje celebdirtylaundry.com. Princ William stojí pri svojej manželke a bezvýhradne ju podporuje.

Vojvodkyňa trpela počas tehotenstva hyperemesis gravidarum, teda ťažkými tehotenskými nevoľnosťami.

Hyperemesis gravidarum sa týka asi 20 žien z tisíc. Nevoľnosti, ktoré sú pri tehotenstve bežné, sa nedajú s tými, ktoré sú pri tomto syndróme, vôbec porovnať. Intenzívne zvracanie môže viesť k dehydratácii alebo až k natrhnutiu pažeráka.

 

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu