Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vojvodkyňa Kate oplakáva krutú smrť: Zomrela mladá a tehotná!

Správa o smrti Debory Reiss zasiahla aj vojvodkyňu Kate. Zobraziť galériu (5)
Správa o smrti Debory Reiss zasiahla aj vojvodkyňu Kate.

LONDÝN - Obrovské nešťastie! Vojvodkyňu Kate (33) zasiahala v týchto dňoch veľmi smutná správa. Jej priateľka, dcéra majiteľa obchodného reťazca Davida Reissa (72) - Debora (†34) už nie je medzi živými. Prominentná dedička mala dlhšie podlomené zdravie a svoj boj s chorobou prehrala. Tragédia je o to viac bolestivejšia, že brunetka nosila pod srdcom svoje druhé dieťatko. To sa zachrániť nepodarilo...

Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že vojvodkyňa Kate momentálne neprežíva príliš priaznivé obdobie. Jej manželstvo s princom Williamom údajne sužuje vážna kríza a dvojnásobná mamička je na konci so silami. V týchto dňoch jej osud uštedril ďalšiu krutú ranu. Prišla o priateľku, ktorá odišla z tohto sveta až príliš mladá a navyše tehotná. 


Pozrite si tiež: Prvá vážna kríza kráľovského páru: Milovaná Kate je na konci so silami!


Iba 34-ročná módna návrhárka Debora Reiss bola už dlhšie chorá. Jej smrť však prišla náhle a nečakane. Správy o jej úmrtí sú o to smutnejšie, že brunetka nosila pod srdcom svoje druhé dieťatko. Hovorca rodinnej firmy tragické informácie potvrdil, no odmietol byť konkrétnejší. „Je to súkromná záležitosť Davida Reissa a jeho rodiny. Myšlienkami sme všetci s nimi,” vyjadril sa pre britské média. 

Deborina smrť zasiahla rodinu a mnohých priateľov, no najmä jej manžela. Tomu len pred rokom porodila dcérku, ktorej dali meno Scarlett. Dedička módneho impéria bola priateľkou aj s manželkou princa Williama. Kate sa na verejnosti viackrát previedla v šatách od Reissa a netajila sa tým, že ich tvorbu zbožňuje. 

Viac o téme: KateKráľovská rodina. Debra Reiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu