Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Stretnutie s kráľovnou skončilo TRAPASOM: Au, to muselo bolieť!

Maisie Gregory na stretnutie s kráľovnou Alžbetou II. asi tak ľahko nezabudne. Zobraziť galériu (6)
Maisie Gregory na stretnutie s kráľovnou Alžbetou II. asi tak ľahko nezabudne.

CARDIFF - Bolestná spomienka! Ešte pred pár dňami bola Maisie Gregory (6) obyčajným neznámym dievčatkom, no dnes sa o nej hovorí hádam po celej Európe. Môže za to stretnutie s britskou kráľovnou Alžbetou II. (89), ktoré skončilo nepríjemným trapasom. A malá slečna je v tom, žiaľ, nevinne.

Takto si to nepredstavovala! Kráľovná Alžbeta II. zavítala počas uplynulého týždňa aj do Cardiffu, kde sa konala vojenská prehliadka. Hlavu britskej monarchie vítala na podujatí šesťročná dcérka majora Martina Gregoryho - Maisie, ktorá sa na stretnutie s významnou ženou poriadne pripravila. Vyobliekaná v kroji a s kytičkou v rukách vyzerala priam rozkošne a panovníčke sa dokonca poklonila. 

A práve vo chvíli, keď si dievčatko vydýchlo, sa stala pomerne nepríjemná vec. Blízko stojací vojak totiž pri prechádzaní Alžbety II. zasalutoval tak oduševnene, až vedľa stojacu Maisie bolestivo udrel do hlavy. Kráľovná si tento trapas nevšimla, no dievčatku až spadol klobúčik z hlavy. 

Ako informujú britské denníky, vojak sa malej slečne a jej mame ihneď ospravedlnil. Pyšná matka pre walesonline.co.uk prezradila, že ani tento incident Maisie nepokazil nadšenie, ktoré po stretnutí s kráľovnou prežívala. „Bol som na ňu nesmierne hrdý,” neskrýval svoje nadšenie otec dievčatka.

VIDEO: Maisie Gregory na stretnutie s kráľovnou Alžbetou II. zrejme tak skoro nezabudne.  

Viac o téme: Kráľovská rodinaKráľovná AlžbetaMaisie Gregory
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu