Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Islamisti opäť využívajú malé deti: FOTO zvráteného odkazu novorodenca v článku!

Kazašské deti sa napríklad stali hlavnými hrdinami propagačného videa Islamského štátu
Kazašské deti sa napríklad stali hlavnými hrdinami propagačného videa Islamského štátu (Zdroj: YouTube)

DAMASK – Islamský štát opäť šokuje svojou propagačnou kampaňou, ktorej cieľom je zrejme zastrašiť celý západný svet a naverbovať podobne zvrátených budúcich členov tejto teroristickej organizácie. Tentokrát spojili nevinné dieťa s víziou desivej budúcnosti. Fotka so zbraňou a granátom hovorí: „Tento chlapček vás bude v budúcnosti zabíjať.“

Spiace dieťa má na fotografii, ktorú na sociálnu sieť Twitter zavesil Abu Ward Al-Raqqawi, má pri sebe aj niečo ako rodný list vytvorení Islamským štátom. Sprievodný text v angličtine hlási, že sa volá Jraj, jeho matkou je Om a otcom Abu. Zároveň autor posiela desivý odkaz: „Toto dieťa bude rizikom pre vás, nie len pre nás.“ ​Informoval o tom britský denník Daily Mail.

Takáto fotografia je ešte stále pomerne slabým odvarom toho, ako sa deti Islamským štátom zneužívajú na ich zvrátenú reklamu. Ešte v auguste minulého roka známy austrálsky terorista Khaled Sharrouf zverejnil fotku svojho sedemročného syna, ako drží odseknutú hlavu sýrskeho vojaka so slovami "To je môj chlapec!".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu