Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mafiánska poprava modeliek za bieleho dňa: Dve krásky zavraždili kvôli morbídnej náhode!

Miesto činu Zobraziť galériu (4)
Miesto činu (Zdroj: Foto: Profimedia, La Tribuna)

TEGUCIGALPA - Strednou Amerikou otriasla šokujúca udalosť. Obyvatelia hlavného mesta Hondurasu sa spamätávajú z brutálnej vraždy troch krásnych modeliek. Na ceste autom ich zastavili neznámi páchatelia, krásky prinútili vystúpiť na cestu, kľaknúť si na kolená a spustili brutálnu paľbu.

Upozornenie. Článok obsahuje zábery a informácie, ktoré nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Obrovská tragédia sa stala v nedeľu dopoludnia na ceste z hlavného mesta Tegucigalpa do mesta San Pedro Sula. Mikrobus s modelkami prepadli pri vjazde na most neznámi páchatelia. Vozidlo zastavili a pod nátlakom dievčiny prinútili vystúpiť. Strhol sa krvavý masaker. Po beštiálnom útoku vrahovia z miesta činu utiekli.

Podľa informácií miestneho denníka La Tribuna vrahovia hľadali čiernovlásku, pravdepodobne si neboli istí, kto presne má byť objektom ich útoku, preto siahli na život všetkým trom modelkám s tmavými vlasmi, ktoré sa v aute viezli. Vrahovia ušetrili štyri blondínky, spolucestujúce nebohých. Dokopy bolo v mikrobuse jedenásť ľudí. Zranenia utrpeli ešte jedna žena a muž.  

Miesto po útoku
Zobraziť galériu (4)
Miesto po útoku  (Zdroj: Foto: Profimedia, La Tribuna)

Krásky museli pred smrťou neuveriteľne trpieť, pretože beštiálni vrahovia im najprv rozstrieľali končatiny a telá, až potom zasadili do hláv rany istoty. Kriminalisti našli po útoku 15 nábojníc.

Vraždy sú stále zahalené rúškom tajomstva. Podľa vyšetrovateľov útok mohol súvisieť "s niečím, čo dievčatá počuli na spoločenskom stretnutí," ktorého sa zúčastnili. Pravdepodobne sa jednej zo zavraždených dostala do uší neželaná informácia.

Mafiánska poprava modeliek za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Profimedia, La Tribuna)

Obeťami beštiálneho útoku sú Alma Ordóñez Mariela Vargasová (†27), Madeline Ramirez Zambranoová (†21) a Blanca Velasquez Alejandra Mejiaová (†20).


Prečítajte si aj  Tragická smrť krásnej Miss: Toto je dôvod, prečo musela zomrieť!


Policajný hovorca Leonel Sauceda pre honduraský denník povedal, že vyšetrovanie zatiaľ nenaznačuje, aby sa zločin stal kvôli pomste alebo kvôli účasti na nelegálnej trestnej činnosti troch mladých žien.

Mafiánska poprava modeliek za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Profimedia, La Tribuna)

Terčom útoku mala byť údajne len Alma Mariela. Pôsobila ako modelingová agentka, ktorú si najímala uznávaná firma s občerstvením. Problémom bolo pravdepodobne to, že sa kráska stala nezávislou a založila si vlastnú agentúru.  

Ako uviedli miestne médiá, v priebehu roku 2014 zomrelo v Hondurase násilnou smrťou až 453 žien.  
 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu