Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prezident Obama si zahral v reklame: VIDEO previedol lepšie grimasy ako traktorista Pellegrini!

Takto ste amerického prezidenta ešte nevideli
Takto ste amerického prezidenta ešte nevideli (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON/BRATISLAVA - Neuplynul ani deň od rozruchu okolo videoklipu, v ktorom Peter Pellegrini ako traktorista propaguje tanečnú súťaž a už sa celý svet smeje z videa, na ktorom americký prezident propaguje zdravotné poistenie. Čo myslíte, ktorý z nich je lepší?

Prezident Barack Obama ukázal svoj zmysel pre dramatické umenie a zahral si v reklame na zdravotné poistenie. Na videu s názvom „Veci, ktoré robí každý z nás, ale nehovorí o tom“, zverejnenom na stránke portálu BuzzFeed, vyplazuje jazyk, kreslí obrázky do notesu alebo robí grimasy v zrkadle. Pripomína, že zdravotné poistenie si ľudia môžu zabezpečiť do 15. februára aj prostredníctvom internetovej stránky vlády. Prezident sa snaží pôsobiť čo najľudskejšie a zábavne.

Zhruba v rovnakom čase sa Peter Pellegrini, predseda slovenského parlamentu, na svojom Facebooku pochválil reklamným spotom pre tanečnú školu, v ktorom vystupuje ako traktorista a obrátil na seba podozrenie z porušenia zákona. Predseda OKS Ondrej Dostál upozornil, že Pellegrini porušil ústavný zákon o ochrane verejného záujmu pri výkone funkcií verejných funkcionárov. Za porušenie zákona mu teraz hrozí pokuta vo výške jeho ročného platu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu