Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pedofil skočil na lep: Chytili ho kvôli zvrátenosti, sex s Rebeccou (14) nevyšiel!

Roger Lee Zobraziť galériu (4)
Roger Lee (Zdroj: Foto: youtube)

WILTSHIRE - Britským kriminalistom sa podarilo dolapiť obávaného pedofila, ktorý bol postrachom malých dievčat a najmä ich rodičov. Rogera Leeho udsúdili na viac ako dva roky po tom, čo ho chytili dvaja muži, ktorí vystupujú pod pseudonymom Temná spravodlivosť. Vymysleli rafinovaný plán a pedofila pristihli priamo pri čine. Jeho ďalšou obeťou malo byť 14-ročné dievča.

S dievčinou, ktorá vystupovala pod menom Rebecca, sa zoznámil na internete, najprv spolu chatovali. Zvrhlík jej poslal nahé fotky seba samého a chcel ju vylákať do lesa, ktorý bol vzdialený 310 míľ od jeho domova, na sex. Roger na dohodnuté miesto aj prišiel, no tam na neho čakali dvaja muži, ktorí si hovoria Temná spravodlivosť.

Pedofilovi bolo podozrivé, že dievča nevidí, napriek tomu spozoroval mužov, ktorí ho sledujú a náhlia sa za ním. Začal tušiť, že nie čo nie je v poriadku, dal sa preto na útek. Muži v utajení ho napokon dolapili a Roger skončil v policajnej cele. 

Pedofil skočil na lep:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Pedofil skočil na lep:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Na polícii sa priznal, že sa pokúšal stretnúť s Rebeccou. Zoznámili sa v októbri na internetovej zoznamke, ktorá je určená pre osoby staršie ako 18 rokov, kde vystupoval pod prezývkou ForHire. "Som pevne presvedčená, že ste nebezpečný jedinec pre malé deti," vyhlásila sudkyňa po vynesení rozsudku. Mužovi senát vymeral trest odňatia slobody na dva roky a štyri mesiace.

Pedofila rafinovane prekabátili

"Títo muži, ktorí sa označuje za tajných novinárov, spoločne pracovali s cieľom zriadiť operáciu na identifikáciu a dolapenie pedofilov," vysvetlil prokurátor Tim Gittins a dodal: "Urobili falošný ženský profil na internetovej zoznamke. Je určená pre osoby staršie ako 18 rokov. Rebeccu Roger kontaktoval hneď, pretože pri jej mene bol uvedený vek 14 rokov."

Roger fiktívnej dievčine písal, že má rád mladé dievčatá a predtým mal vzťah s 12-ročnou. To bolo ešte v roku 1998, maloleté dievča priviedol do druhého stavu. "Správy pokračovali v priebehu niekoľkých dní. Začali byť sexuálne explicitné na podnet obvineného, dokonca jej poslal fotografiu svojho penisu," doplnil prokurátor.

Pedofil skočil na lep:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Fiktívna Rebecca mu napokon napísala, že jej mamička odchádza z domu. Muž to okamžite využil a navrhol stretnutie o 9-tej ráno na Millenium Bridge. "Bol konfrontovaný s dvoma mužmi. Niet divu, že si uvedomil, že to bola hra a okamžite začal z miesta utekať." Muži ho chytili a kontaktovali políciu.

 
 
 
 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu