Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Návrat z dovolenky sa pre poľskú rodinu skončil tragicky: Trosky boli všade!

Prevrátený minibus Zobraziť galériu (10)
Prevrátený minibus (Zdroj: Heute.at)

VIEDEŇ - Dvaja mŕtvi, traja ľahko a štyria ťažko zranení! Taká je bilnacia nehody, ktorá sa stala v sobotu popoludní na diaľnici A2 v dolnom Rakúsku. Podľa Štátneho požiarneho zboru sa mal minibus s deviatimi cestujúcimi niekoľkokrát prevrátiť na diaľnici Aspang smerom do Viedne.

Poľská rodina bola práve na ceste z letnej dovolenky, keď sa tragická udalosť stala. Povedal to hovorca požiarneho zboru Franz Resperger pre webový portál heute.at. Tridsaťpäťročná matka a jej deväťročná dcéra boli na mieste mŕtve. Manžel a otec malého dievčatka mal len ľahké zranenia, ale utrpel ťažký šok.

Prevrátený minibus
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Heute.at)

Dodávka sa z neznámej príčiny niekoľkokrát prevrátila a narazila do zvodidiel, povedal Resperger. Nehoda sa stala okolo pol štvrtej poobede na 74. kilometri diaľnice. Počas nehody bolo niekoľko ľudí vplyvom nárazu vyhodených z minibusu. 

Na diaľnici to vyzeralo ako na bojisku, pretože trosky boli rozhádzané v okolí 150-tich metrov od vozidla. Zranených prevážali dvoma vrtuľníkmi. Na mieste nehody bolo niekoľko sanitiek a hasiči s piatimi vozidlami. Kvôli záchranným prácam a čisteniu miesta, kde sa nehoda odohrala, bol úsek diaľnice uzavretý do pol piatej poobede.

Prevrátený minibus
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Heute.at)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu