Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajti mysleli, že sa im sníva: Prostitútka prezradila tajomstvo zo svojej vuittonky!

Kto je táto záhadná mladá žena? Zobraziť galériu (2)
Kto je táto záhadná mladá žena? (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PLZEŇ - Policajti v Plzni sa nestačili diviť. Na ulici, kde je mestskou vyhláškou zakázané ponúkať sexuálne služby, prichytili priamo pri čine dve ženy. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne. Až na to, že jedna z pouličných prostitútok bol muž. 15-ročný Slovák, ktorý povedal, že je síce muž, ale cíti sa byť ženou.

Pri kontrole Domažlickej ulice v Plzni zazrela policjaná hliadka v utorok večer na trolejbusovej zastávke dvojicu postávajúcich žien. Ako uvádza policejnidenik.cz, jedna z nich išla na priľahlé parkovisko, kde ponúkla sexuálne služby vodičovi zaparkovanej dodávky. Muž ju odmietol a žena si "zarobila" blokovú pokutu.

Policajti mysleli, že sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Muži zákona sa zamerali aj na jej kamarátku, pretože mali podozrenie, že podobným remeslom sa živí tiež. Skontrolovali aj ju. Na ich veľké prekvapenie sa nestačili čudovať. Žena im ako doklad dala cestovný pas, ktorý patril cudziemu mužovi. Vysvitlo, že prostitútka je vlastne 15-ročný mladík zo Slovenska. Policajtom povedal, že je síce muž, ale cíti sa byť ženou.

Jeho pas bol však neplatný, preto ho policajti predviedli na oddelenie. Tam jeho totožnosť potvrdili. Priestupok sa u mladíka nepodarilo preukázať, preto ho neskôr pustili.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu