Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Exminister vyletel na moderátora v priamom prenose: Toto si vyprosím, pán redaktor!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: repro CT24)

PRAHA - Bývalý český minister financií a šéf poslancov TOP 09 Miroslav Kalousek zaútočil v priamom prenose na moderátora programu Daniela Takáča. Nepáčilo sa mu, aké kládol otázky. To ho rozčúlilo natoľko, že začal poúčať moderátora, čo má robiť.

Politika vytočila jedna politicky citlivá otázka. Okamžite moderátorovi vyhodil na oči, že sa ho to nemá pýtať. Ten sa však bránil, že sa môže pýtať, na čo chce. Kalousek pohrozil, že okamžite skončí rozhovor.

Rozpor nastal, keď sa Daniel Takáč spýtal, či by sa jeho strane TOP 09 nemohli hodiť po prípadnom návrate do vlády bývalí ministerskí námestníci. To Kalouska vytočilo natoľko, že to označil za impertinenciu, teda drzosť alebo opovážlivosť.

VIDEO Exminister vyletel na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: repro CT24)

Začiatok konverzácie sa ešte niesol v duchu dobrej atmosféry. Po otázke politických nominantov na ministerských miestach námestníkov sa Kalousek dostal do varu. "To je už špekulácia, ktorá presahuje právo moderátora, pán redaktor," odpovedal po telefóne Kalousek vo štvrtkovej relácii.

Aj keď sa exminister vyhrážal, rozhovor dokončil. Video je uložené v archíve ČT 24. Po rozkliknutí začína rozhovor hneď odzačiatku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu