Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Otrasná tragédia: Zlodeji uniesli auto, narazili do stánku a zabili tri deti (†7, 10, 15)!

Miesto tragédie Zobraziť galériu (3)
Miesto tragédie (Zdroj: Foto: CNN)

PHILADELPHIA - Obyvatelia amerického mesta sa stále spamätávajú z tragédie, pri ktorej zomreli tri nevinné deti. Zlodeji na ukradnutom aute nezvládli riadenie a v obrovskej rýchlosti narazili do charitatívneho stánku, v ktorom pre miestny kostol predávali traja súrodenci vo veku 15, 10 a 7 rokov.

Dvaja neznámi muži sa zmocnili bieleho SUV. Ozbrojení donútili vodičku, aby vliezla do kufra. Z miesta potom rýchlo unikali. Počas svojej bezhlavej jazdy nezvládli riadenie, vodič nevybral zákrutu a v plnej rýchlosti narazili do stánku s ovocím.

Išlo o charitatívny predaj ovocia a zeleniny pre miestny kostol. Predávali v ňom traja súrodenci. Na veľké nešťastie, desivý náraz neprežili. Zomreli tak 15-ročná dievčina a jej dvaja bračekovia vo veku 7 a 10 rokov.

Otrasná tragédia: Zlodeji uniesli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: CNN)

Páchatelia svojím bezhlavým konaním zranili aj matku detí a dvoch kupujúcich. Z miesta tragédie muži ušli. Ulica, kde sa nešťastie odohralo, je plná plyšových medvedíkov a horiacich sviečok.

Otrasná tragédia: Zlodeji uniesli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: CNN)

„Toto je jeden z najsmutnejších dní v mojej profesionálnej kariére. Vyhasli totiž životy troch nevinných detí, ktoré mali život pred sebou,“ povedal kapitán James Clark pre CNN.

Polícia na prípade intenzívne pracuje. Za dolapenie páchateľov je vypísaná odmena vo výške 110 tisíc dolárov (82 tisíc eur).

Amerikou otriasla aj ďalšia tragédia. V noci z nedele na pondelok našli zastrelených piatich členov rodiny vrátane troch detí vo veku štyri až 12 rokov v obytnom komplexe v meste Saco na východe amerického štátu Maine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu