Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Agresívny Rus stratil nervy: Vytiahol sekeru, deti kričali od zúfalstva!

Agresívny Rus útočí sekerou
Agresívny Rus útočí sekerou (Zdroj: Foto: youtube)

PETROHRAD - Tak toto je fakt sila! Agresívny Rus stratil pri obyčajnej hádke na ceste s iným vodičom nervy. Po slovnom konflikte a výmene názorov došlo k niečomu, čo by nikto nepredpokladal. Z kufra svojho auta vytiahol sekeru a s celou silou zaútočil na auto druhého vodiča. V aute pritom sedeli dve malé deti. Zdesenie a zúfalý krik doslova trhá srdce.

Každému vodičovi sa už určite stalo, že za volantom stratil nervy. No dôjsť až do takého extrému je naozaj sila. Konflikt sa stal medzi starším mužom a mladším vodičom Audi. Pravdepodobne sa vôbec nezrazili, staršieho nahnevalo, že mladší po ňom trúbil.

Bežná potýčka dvoch vodičov v Petrohrade sa ale skončila neprimerane agresívnym činom jedného z nich. Po slovnej hádke vytiahol Rus z kufra sekeru a začal ňou rúbať do druhého auta, do strechy, kapoty a do predného skla. Všetko sa podarilo natočiť náhodnému okoloidúcemu.

Násilníka nezastavila ani nešťastná a vydesená žena, zrejme jeho manželka, ktorá skončila so založenými rukami a s plačom na okraji cesty. Rozzúrený muž rúbal hlava-nehlava, neprekážal mu ani zúfalý krik nevinných detí, ktoré boli v aute. Našťastie sa pri hrozivom incidente nikto nezranil. Ruskí policajti po útočníkovi pátrajú.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu