Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevídaná tragédia: Emma (25) zachraňovala káčatká a zabila dvoch ľudí!

Život kačičiek vymenila za dva ľudské Zobraziť galériu (3)
Život kačičiek vymenila za dva ľudské (Zdroj: YouTube)

MONTREAL - Zvieratá má svojím spôsobom rád každý, ale stojí za to pripraviť pre ne o život človeka? Presne to urobila mladá Kanaďanka. Na diaľnici zastavila, aby zachránila kačičky. Pri nehode, ktorú tak spôsobila, zomreli dvaja ľudia. Hrozí jej doživotie.

Fatálna nehoda sa odohrala neďaleko kanadského Montrealu ešte v roku 2010. Súd teraz milovníčku zvierat uznal vinnou z dvoch prípadov nedbanlivostného trestného činu. Šokujúce je, že podľa dôkazov 25-ročná Emma Czornobajová zastavila v ľavom jazdnom pruhu a ani nezapla výstražné svetelné znamenie. Namiesto toho vybehla z vozidla a podujala sa zachrániť osem káčatiek, ktoré sa po ceste motali bez matky.

Nevídaná tragédia: Emma (25)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Neoznačenému autu sa ledva vyhlo iné auto, no 50-ročný motorkár Andre Roy, ktorý viezol svoju 16-ročnú dcéru Jessie, to už nestihol. Ani jeden z nich náraz neprežil. Vdova po Royovi, Pauline Volikakis, jazdila na vlastnej motorke za nimi a musela sa pozerať, ako jej umierajú najbližší. Po verdikte však povedala, že ona sama žiadne trestné stíhanie neiniciovala a nie je si istá, či proces vôbec má nejaký zmysel. Rodinu jej to už nevráti.

Nevídaná tragédia: Emma (25)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Czornobajová, ktorá má so šoférovaním len trojročné skúsenosti, sa pri vynesení rozsudku rozplakala. Výšku trestu súd určí v auguste. Za nebezpečnú jazdu s následkom smrti si môže odsedieť štrnásť rokov, alebo výnimočný doživotný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu