Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrť na povale: Tínedžer (†17) sa pripravil o život obyčajným ...!

Grant sa mal onedlho stať otcom Zobraziť galériu (2)
Grant sa mal onedlho stať otcom (Zdroj: www.chroniclelive.co.uk, Ben Lack)

NEWCASTLE - Bizarná nehoda s fatálnym koncom sa odohrala v meste Tyneside na severovýchode Anglicka. Jeden tínedžer nechtiac zakopol o plážové lehátko a dopadol na trúbku, ktorá sa mu zapichla do krku. Boj o život začiatkom minulého týždňa v nemocnici prehral. Onedlho sa mal pritom stať otcom.

Niekedy sa zvykne hovoriť, že doma sa vám nič nemôže stať. Opak je však pravdou. Sedemnásťročného Granta Adamsa si smrť našla doma na povale. Predminulú nedeľu ráno tam niečo hľadal, lenže v jednej chvíli zakopol o drôt a spadol na plážové lehátko. Z neho trčala sklenená rúrka, ktorá ho prepichla v dvoch miestach na krku. Preťala mu bohužiaľ krčnú tepnu.

Mladík si v šoku vytrhol hadicu z krku, čím celú situáciu ešte zhoršil. Neskôr ho v kaluži krvi našla jeho matka. "Bola som práve v spálni, keď som začula zhora nejaké divné zvuky. Kričala som na syna, ale neodpovedal. Tak som vybehla hore a našla som ho na schodoch," povedala užialená Amanda Smedleyová.

Privolaní zdravotníci letecky chlapca previezli do nemocnice Royal Victoria v Newcastli. V pondelok popoludní zomrel. Rodina sa jeho orgány rozhodla darovať ľuďom ktorí ich potrebujú. Grant, ktorý bol zanieteným boxerom a o dva mesiace sa mu mala narodiť dcéra, by to tak vraj chcel. Informoval denník Daily Mirror.

Smrť na povale: Tínedžer
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: www.chroniclelive.co.uk, Ben Lack)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu