Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zbyňka (†16) našla polícia bezvládneho: Ahoj, babička, boli posledné slová pred smrťou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA – Obrovská tragédia v Česku. Iba 16-ročný Zbyňek sa rozlúčil s babičkou a odišiel. O pár dní našli jeho bezvládne telo mŕtve v lese. Záhadná smrť vyvoláva veľa otáznikov. Čo ho pripravilo o život?

Začiatkom júna sa Zbyněk rozlúčil so svojou babičkou z Trojanovíc, kde dočasne prebýval. Odvtedy ho nikto nevidel, mobil mal nedostupný. Polícia po ňom vyhlásila pátranie. Podľa spolužiakov nebol problémový a ani predtým nemal s nikým zlé vzťahy.

Jeho rodina bývala v neďalekej dedine. Matka si myslela, že je syn u babičky. Stará mama si zase myslela, že vnuk je s mamou. Opak bol pravdou. 9. júna sa rozlúčil s babičkou a odvtedy ho nikto nevidel. Mŕtve telo našiel náhodný okoloidúci v lese. Ležalo tam bezvládne a mŕtve.

"Zbyňek, bol nájdený náhodným okoloidúcim na volnom priestranstve bez známok života," povedal pre portál tn.cz hovorca polície Petr Gřes.

(†16) Zbyňek zomrel záhadnou smrťou
Zobraziť galériu (2)
(†16) Zbyňek zomrel záhadnou smrťou  (Zdroj: Polícia ČR)

Zbyněk podľa polície už dlhšie nechodil do školy a mal niekoľko neospravedlnených hodín. Problémy s učiteľmi alebo spolužiakmi však vylúčili. Vyšetrovanie stále pokračuje. Smrť vyvolala mnoho otáznikov.

Nemožno vylúčiť ani cudzie zavinenie. Pravdepodobne sa stal obeťou trestného činu. Celý prípad je zahalený množstvom tajomstiev. Teraz je na polícii, aby objasnila tragédiu mladého chlapca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu