Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brat Moniky Kramnej prehovoril: Sme na pokraji duševných síl, dajte dievčatám pokoj!

Manželia Kramní Zobraziť galériu (3)
Manželia Kramní (Zdroj: FB)

KARVINÁ – Radmil, brat Moniky Kramnej, je rozhorčený z tvrdení, ktoré o jeho sestre hovorí matka Petra Kramného. Podľa nej bola Monika synovi neverná a zosmiešňovala ho na verejnosti. Radmil svoju rodinu bráni. Túži po tom, aby sa k pamiatke jeho milovanej sestry a neterky správali dôstojne.

"Som veľmi smutný a rozhorčený z opakovaného a verejného osočovania mojej sestry v médiách, ku ktorému sa uchýlila matka Petra Kramného. Aj keď sa akokoľvek snažím tieto veci z médií nevnímať, nedá sa tomu bohužiaľ vyhnúť a znemožňuje to nielen mne, ale aj ostatným členom mojej rodiny, sa s tragickou udalosťou dôstojne a vo vnútri vyrovnávať,“ povedal Monikin brat pre tn.nova.cz.   

Ako hovorí, cíti potrebu sa ku všetkému vyjadriť. „Tvrdenia Petrovej matky vnímam ako účelové lži, o ktorých sa zrejme domnieva, že by nejako mohli pomôcť jej synovi.“

Podľa jasnovidky môže za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Monika bola milujúcou mamou a manželkou

Radmil síce so svojou sestrou a jej manželom nežil v spoločnej domácnosti, no s Monikou bol takmer v každodennom kontakte. Jeho sestra bola podľa jeho slov milujúcou matkou, o Klárku sa starala najlepšie ako vedela. Vždy ju zaujímal každý dcérkin krok, keď ju napríklad strážil ich otec, teda dedko dievčatka.

Vo svojich vyjadreniach pokračuje a hovorí, že sa jeho sestra správala veľmi dobre aj k manželovi, a to ako doma, tak aj v spoločnosti. Monika nikdy v spoločnosti neznevažoval svojho manžela, naopak snažila sa ho na verejnosti predstaviť v oveľa lepšom svetle, než zodpovedalo realite.

Podľa jeho slov sa sestra usilovala skrývať Petrovu nespoločenskosť. Keď videla, že je bez reči a nezabáva sa, sama navrhla pod nejakou zámienkou, že pôjdu domov. „Monika bola spoločenská, so zmyslom pre rodinu, ale nedostatky svojho manžela v tomto zmysle elegantne zastierala. Ako v spoločnosti, tak aj v rodine. Proste môžem povedať, že sestra Monika sa správala a javila ako normálna manželka a milujúca matka - tak ako to má byť,“ hovorí Radmil.

Brat je rozhorčený nad skutočnosťou, že po tragédii začal Petr a jeho matka hovoriť o Monikinom správaní sa v manželstve. Myslí si, že z ich strany ide o akési účelové hľadanie nejakých Monikiných chýb, čo by snáď malo „ospravedlniť“ smrť.

Brat Moniky Kramnej prehovoril:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: internet)

Petrovo zvláštne správanie po tragédii
 

Radmil vyčíta Petrovi aj jeho zvláštne správanie sa po tragickej smrti. „Takmer ešte ani nezvädli prvé kvety na ich hrobe a ich manžel a otec sa potajomky venoval novým známostiam so ženami!“ spomína brat a dodáva: „Rovnako tak sa mi nepochopiteľné zdajú snahy a túžby jeho matky o "novom" a "šťastnom" živote pre svojho syna prezentované tým, že dokonca neváhala pred mojou matkou, keď bola ťažko chorá, povedať, že už je jej syn doma z Egypta a dá sa dohromady s pani XY.“

Ako Monikin brat hovorí, jeho rodine nejde o peniaze, ale o dôstojné správanie sa k pamiatke sestry a jej dcérky, ktoré zomreli za hrozných tragických okolností. „Kto má preboha záujem špiniť ich povesť a prečo. Komu to má prospieť? Sme naozaj na pokraji duševných síl a chceme, aby už naše dievčatá mali pokoj,“ uzatvára Radmil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu