Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový dôkaz v prípade Petra Kramného: Zmazané fotky, ktoré môžu všetko zmeniť!

Kramný podľa polície zabil svoju ženu aj dcéru
Kramný podľa polície zabil svoju ženu aj dcéru (Zdroj: Facebook)

PRAHA – V prípade vraždy manželky a dcéry Petra Kramného sa objavili nové dôkazy. Podľa českých patológov zomreli obe zásahom elektrickým prúdom, no Kramný aj jeho advokátka Rejžková to odmietajú a tvrdia, že všetci boli otrávení. Českí vyšetrovatelia však zhromažďujú dôkazy práve proti hlave rodiny. Našiel sa aj jeden nový, uvádza český denník Blesk.

Ešte nedávno sa českí kriminalisti sťažovali, že egyptské úrady ich nechcú pustiť na miesto činu, do izby hotela, v ktorom Monika (†36) a Klárka (†8) zomreli. Išlo o naozaj veľký problém, pretože nevedeli bez obhliadky miesta činu rekonštruovať priebeh vraždy. Chýbal im do skladačky spôsob, akým Kramný dotiahol elektrický prúd až k obetiam na posteli.

Teraz však prišli s novým dôkazom, ktorý im má pomôcť udržať Kramného vo väzbe. Termín súdu sa blíži, no vyšetrovatelia a štátny zástupca sa boja, že nemajú dostatok silných argumentov. Podarilo sa im však zistiť, ktoré fotografie z dovolenky Kramný vymazal a skúmajú, či majú súvislosť s celou tragédiou, vyhlásil Blesk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu