Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kramný prvýkrát prehovoril z ostravskej väzby: Tajomstvá vzťahu Moniky so svojím bratom!

Manželia Kramní
Manželia Kramní (Zdroj: FB, tn.cz)

OSTRAVA – Po mnohých týždňoch, čo je Petr Kramný za mrežami a po mnohých článkoch, ktoré sa o jeho manželstve s Monikou popísali, sa rozhodol prvýkrát spoza mreží prehovoriť. Porozprával o osudovej dovolenke, o vrúcnej láske a bezhraničnej dôvere a spomenul aj Monikinho brata Radmila, ktorý sa spriahol s jeho sestrou.

„Deň začína medzi piatou a pol šiestou ráno. Prebehne ranná hygiena, pred raňajkami začínam cvičiť. O šesť tridsať sú raňajky,“ približuje Petr Kramný svoj život vo väzbe pre český týždenník Reflex. Za mrežami je už od januára.   

Láska, dôvera a žiarlivosť

V médiách sa často objavovali informácie, že bol tichší, skôr nespoločenský, no jeho manželka bola pravý opak. Mala rada kolektív, zábavu a často sa hovorilo aj o tom, že bola svojmu mužovi neverná. On však tvrdí, že ich manželstvo bolo úplne normálne, také ako každé iné. Hovorí, že medzi nimi bola vrúcna láska a bezhraničná dôvera.

Už týždeň po smrti dievčat však sám priznal, že na Moniku chorobne žiarlil. Prišiel totiž na to, že jeho manželka má medzi priteľmi 57 chlapov, ktorých on nepoznal. Dal jej preto na výber, buď on alebo Facebook.

Namiesto Egypta mali ísť na Slovensko

„Takmer všetok voľný čas sme trávili spolu. Monike som vždy veril a takmer vždy som jej a Klárke splnil každé želanie. Boli tým najdôležitejším v mojom živote," hovorí a ďalej uvádza, že s odstupom času ľutuje, že ho Monika prehovorila ísť na dovolenku do Egypte. Spočiatku totiž plánovali cestu k nám. „Pôvodný plán bol dovolenka na Slovensku,“ povedal.

Vzťah Moniky a brata Radmila

Petr hovoril aj o vzťahu Moniky a jej brata Radmila. Ten popiera nevinu Kramného. "Monikin brat sa v médiách vyjadruje o svojom vzťahu s Monikou, že bol veľmi dobrý. Pravda je úplne iná. Niekoľko dlhých rokov sa spolu nestýkali. Dôvodom bolo, že keď sa osobne stretli, pohádali sa a nechýbalo veľa a Radmil Moniku fyzicky napadol ," hovorí pre český týždenník. Kramného manželka vraj mala lepší vzťah so svojím druhým bratom Martinom. Radmil sa spriahol s jeho sestrou Lenkou, ani tá v Kramného nevinu už neverí.   

Monika († 36) a Klárka († 8) z Karvinej zomreli minulého roku 30. júla v hotelovej izbe Titanic Palace v Hurghade v Egypte. Najprv sa špekulovalo, že dievčatá zomreli na otravu jedlom. Českí vyšetrovatelia sa z Egypta vrátili s tým, že zomreli po zásahu elektrickým prúdom. Z ich smrti je podozrivý manžel a otec obetí Petr Kramný. Ten však svoju vinu popiera. Momentálne je stíhaný väzobne v ostravskej väznici.

   
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu