Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prípad Kramný uzavretý! Takto mal Peter zavraždiť Moniku (†36) a Klárku (†8) v Egypte

Peter Kramný mal zabiť svoju manželku a dcérku elektrinou.
Peter Kramný mal zabiť svoju manželku a dcérku elektrinou. (Zdroj: Facebook)

OSTRAVA - Moravskosliezski kriminalisti uzavreli prípad Petra Kramného so záverom, že predvlani v lete na dovolenke v Egypte zavraždil svoju manželku a osemročnú dcéru elektrickým prúdom. Spis už poskytli advokátom. Kramný od začiatku tvrdí, že nikoho nezabil. Vraj išlo o otravu a podľa jeho obhajkyne Jany Rejžkovej nie je v spise jediný dôkaz.

Žalobca Vít Legerský denníku Mladá fronta Dnes povedal, že o prípadnom podaní obžaloby rozhodne počas niekoľkých týždňov, než Kramnému vyprší väzba. Podľa advokátky Kláry Long Slámovej, ktorá zastupuje rodinu manželky, stojí proti obvinenému rad dôkazov. Medzi nimi tiež posudok, podľa ktorého Kramného manželka a dcéra zomreli najneskôr 29. júla 2013 popoludní. Kramný sa však pred televíznymi kamerami zveroval, že celej rodine bolo zle a až tri hodiny po polnoci zistil, že sú ženy mŕtve.

Obhajoba podľa MfD stavia na pitevnom protokole z Egypta, v ktorom sa o elektrine vôbec nepíše. Českým policajtom sa tiež nepodarilo získať súhlas egyptských úradov k detailnej ohliadke izby, kde Češky zomreli. Slámová zase tvrdí, že pri pitve v Egypte neboli niektoré orgány riadne preskúmané a ďalšie sa neskúmali vôbec, a poukazuje na výsledky pitvy v Česku.

Kramného manželka a dcéra zomreli koncom predminulého júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali o tom, že ženy boli otrávené. Informácia, že ich mohol zabiť elektrický prúd, sa objavila neskôr. Polícia Kramného obvinila z vraždy koncom vlaňajšieho februára.

Prečítajte si aj:

Otvorená spoveď Kramného o vzťahu k Monike: Nahrávka plná žiarlivosti ako dôkaz vraždy?!

Pár hodín pred rozhodujúcim súdom s Kramným unikol dôkaz o vine: Stopu našli na tele Moniky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu