Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Školáci (10) chceli otráviť učiteľku: Do kávy jej naliali smrtiaci jed, prečo sa nenapila?!

(Zdroj: FB)

WARWICKSHIRE – Dvaja 10-roční žiaci z Británie chceli otráviť vlastnú učiteľku! Zatiaľ, čo sa nepozerala, jej do kávy naliali podomácky vyrobenú zmes chemikálií. Zjavne si neuvedomovali, čo mohli spôsobiť. Učiteľka to nemusela prežiť a zachránilo ju iba upozornenie od žiačky, ktorá celú situáciu pozorne sledovala!

Tieto šokujúce správy vyšli na svetlo sveta len deň potom, čo Britániou otriasla smrť učiteľky Ann Maguire, ktorú napadol len 15-ročný žiak základnej školy. Emma Place mala tento raz omnoho väčšie šťastie než jej mŕtva kolegyňa. Incident prežila bez ujmy na zdraví.

Dvaja mladíci jej zmes chemikálií naliali do kanvice, kde mala uvarenú kávu. Keby to pani učiteľka vypila, nikto by si netrúfal odhadnúť, čo by sa jej stalo. Potom, čo otvorila poklop na kanvici, zacítila silný zápach chemikálií.

Chlapci si zrejme neuvedomovali, čo robia. Škola zatiaľ nevyvodila žiadne následky, celú vec chcú riešiť interne. Žiadny trest pre nespratníkov ešte nebol určený. Hranica trestno-právnej zodpovednosti je v na britských ostrovoch práve 10-rokov.

Učiteľka prejavila veľkorysosť, keď nechcela žiadne kriminálne tresty pre žiakov. „Dvaja z našich starších žiakov naliali po domácky vyrobenú zmes, pravdepodobne pozostávajúcu z mixu prípravkov z kúpeľne, do učiteľkinej kávy na stole. Našťastie bola upozornená a kávy sa nenapila,“ povedal britským médiám na margo udalosti riaditeľ školy Philip Robbins.

Títo žiaci vraj patria do školského gangu, ktorý si hovorí „Mafia“. Posledné informácie naznačujú, že ani sami páchatelia si neuvedomujú, čo spravili.

Obidvaja pochádzajú zo slušných a dobre zabezpečených rodín. Rodičia sú z ich činu pobúrení. Školáci boli dočasne vylúčení z vyučovania. Mladých výrastkov teraz bude riešiť najmä škola, ale venovať by sa im v prvom rade mali rodičia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu