Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najodpornejšia kolegyňa roka: Dávate si v práci mlieko do kávy? Po tomto VIDEU už nebudete!

Žena maskuje krádež kurióznym spôsobom
Žena maskuje krádež kurióznym spôsobom (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Existovať v práci s niektorými kolegami je naozaj ako za trest. Nikdy si po sebe v kuchynke neupracú, bez opýtania si požičiavajú cudzie hrnčeky, ale čo je najhoršie, súkromné potraviny v chladničky považujú za spoločný majetok a pokojne ich kradnú. To, čo však predviedla istá žena, je už absolútny vrchol drzosti a je dosť možné, že po zhliadnutí videa asi niektorí ľudia prestanú mať chuť pridávať si v práci mlieko do kávy.

Kde a kedy sa presne udalosť odohrala, nie je známe, ale bez ohľadu na to, o akú krajinu ide, rozhodne môže byť poučením pre nás všetkých. Bezpečnostná kamera v práci totiž prichytila ženu pri poriadne odpornej činnosti, ktorá keby sa prevalila, tak by ju jej kolegovia určite nepochválili.

Zo začiatku to vyzerá, že sa nedeje nič zaujímavé. Žena vojde do kuchynky, naleje si kávu, zamieri ku chladničke, vytiahne z nej mlieko a pridá do šálky. Potiaľ by bolo všetko v poriadku, ale to, čo bude nasledovať, už kóšer určite nie je. Aby zamaskovala, že zo škatule s mliekom ubudlo, vyhrnie si šaty a minutý obsah nahradí mliekom z vlastných pŕs, potom to všetko ešte mierne zahrká. A ako by sa nič nestalo, krabicu vloží späť do chladničky a odkráča preč.

Materinské mlieko nie je síce zdravotne nevyhovujúce a dojčiť vlastné dieťa znamená robiť správny krok pre jeho imunitu, ale existuje vážna pochybnosť, že by takýto prísun živín ocenili aj kolegovia tejto ženy. Jedine, že by mlieko používala výhradne pre vlastnú potrebu a vždy si ho dala takto vychladiť. Tak či onak, už uvažovať nad takouto možnosťou, je dosť bizarné.

Nechutná kolegyňa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu