Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skvelý úlovok polície: V petržalskom byte zaistili 50 dávok drogy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Úspešnú protidrogovú akciu uskutočnili v utorok (15.4.) policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) Bratislava V v jednom z bytov v tomto okrese.

Jej výsledkom bolo zaistenie viac ako 50 obvykle jednorazových dávok drogy. Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť prevzalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave, ktorého vyšetrovateľ už v tejto súvislosti obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 21-ročného Patrika z Bratislavy.

Na základe príkazu sudcu vykonali policajti piateho Bratislavského okresu v utorok domovú prehliadku v jednom z bytov na Mamateyovej ulici. Zaistili pri nej desať papierových skladačiek a zrezanú zatavenú injekčnú striekačku s obsahom homogénneho žltého kryštalického materiálu a 21 plastových vreciek s obsahom sušeného konope.

Zaistený podozrivý materiál policajti následne zaslali na expertízne skúmanie, pričom jeho predbežný výsledok je, že obvinený v byte prechovával celkom 12 zvyčajne jednorazových dávok pervitínu a 41 zvyčajne jednorazových dávok marihuany.

Vyšetrovateľ už spracoval podnet k návrhu na vzatie 21-ročného Patrika do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny sa v súčasnosti obvinený potrestá trestom odňatia slobody v trvaní desať až 15 rokov. Ide totiž o osobu, ktorá už v minulosti bola za drogovú trestnú činnosť odsúdená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu