Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Časť záhadného spisu odtajnená: Monike a Klárke malo zlyhať srdce!

Monika a Klárka Kramné Zobraziť galériu (3)
Monika a Klárka Kramné (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Vyšetrovací spis z Egypta týkajúci sa úmrtia dvoch českých turistiek bol dlho utajený a ani česká polícia nevedela, čo presne obsahuje. Advokátka Petra Kramného, ktorý je podozrivý z dvojnásobnej vraždy, teraz čiastočne prezradila, čo sa v ňom píše.

Egypťania dlho zahmlievali a nechceli českým vyšetrovateľom prezradiť, čo je obsahom predmetného spisu, ktorý má dvetisíc strán. Kramného obhajkyňa Jana Rejžková ale minulý piatok dostala možnosť do neho nahliadnuť.

"Z toho, čo som videla, nevyplýva nič, čo by svedčilo o vine môjho klienta. Nenašla som tam nič, čo by viedlo len k podozreniu, že by sa v Egypte dopustil násilného konania, že by sa podieľal na smrti svojej ženy a dcéry. Viac k tomu povedať nemôžem," povedala redaktorovi denníka Blesk Rejžková.

Zároveň dodala, že existuje podozrenie, že Monika a Klárka zomreli náhle na zlyhanie srdca. To ale nemusel spôsobiť len zásah elektrickým prúdom.

Podľa jasnovidky môže za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Tridsaťpäťročný Petr Kramný je obvinený z vraždy manželky a dcéry. Momentálne sa nachádza v ostravskej väznici, kde čaká na súdny proces, ktorý bude podľa jeho advokátky dlhý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu