Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Osudové tajomstvo Moniky Kramnej: Liečenie u psychológa, bolo za tým smutné tehotenstvo!

Monika Kramná
Monika Kramná (Zdroj: Foto: internet)

KARVINÁ – Médiami už dávnejšie preletela informácia, že Monika Kramná trpela depresiami. V uplynulých dňoch sa zrejme prevalil pravý dôvod jej zlého psychického stavu. Mala prekonať potrat, ktorý v nej zanechal hlbokú traumatickú ranu.

Monika Kramná často odchádzala z domu a počas toho mala vypnutý telefón. Keď sa jej manžel Petr usiloval dovolať, často neuspel. Natískajú sa preto otázky, čo Monika robila a kam chodila?

"Bola na potrate. Neviem, či už s Petrom alebo predtým, ale nikdy sa s tým podľa mňa nevyrovnala. Klárka potom pre ňu bola požehnaním. Bola rada, že sú kompletné rodina, ale keď mala tie svoje úzkostné stavy, asi depresie, vzala si Lexaurin a rozprávala takú veľmi zvláštnu vetu - Najväčšie nešťastie je, keď niekto ani nedostane šancu žiť," povedal pre denník Blesk rodinný priateľ a Petrov kolega z nošovickej automobilky. Petr ju údajne po týchto slovách stále pohladil a povedal, že všetko bude dobré, majú predsa Klárku. Podľa kamaráta manželia Kramní plánovali od predvlaňajších Vianoc aj ďalšie dieťa.

Zrejme už nikto nezistí, čo útekmi z domu Monika riešila. Spoveď muža však môže poodhaliť, čo sa mohlo v jej hlave odohrávať. Monika si po potrate mala prejsť takou veľkou traumou, že to jednoducho nezvládala a vyhľadala pomoc. Svoje trápenie tajila tak dokonale, že si manžel nič nevšimol. „Liečila sa v Karvinej u psychológa z klinickej depresie. Petr sa všetko dozvedel až po ich smrti," dodal kamarát. Preto je otázne, či vôbec Monika chcela, aby Petr vedel o jej depresiách a psychickom stave.

Monika s dcérkou Klárkou zomreli minulý rok koncom júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali, že ženy boli otrávené, neskôr sa objavili informácie, že ich mohol zabiť elektrický prúd. Kramný vinu od začiatku popiera a svoj postoj doteraz nezmenil.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu