Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prekliatie rodiny Moniky Kramnej: Zomrela jej mama (†68), dorazilo ju obvinenie Petra?!

Monikina mama Eva je mŕtva
Monikina mama Eva je mŕtva (Zdroj: FTV Prima, internet)

PRAHA - Začarovaná rodina! Inak sa hádam nedá nazvať to, čo sa deje medzi blízkymi Moniky Kramnej. Najprv za záhadných okolností zomrela ona spolu so svojou osemročnou dcérou a teraz aj jej mama. Podľa všetkého neuniesla obrovský žiaľ, ktorý prežívala.

Mamička Moniky, šesťdesiatosemročná Eva N., zomrela podľa informácií Blesku v stredu večer v nemocnici. Potvrdila jej to matka Petra Kramného, Irena. "Áno, zomrela včera večer, ale neviem, čo jej smrť spôsobilo," povedala.

Zosnulá Eva bola údajne vážne chorá už v čase, keď došlo k dosiaľ nevyriešenému úmrtiu jej dcéry Moniky a vnučky Klárky. Táto tragická udalosť ešte viac podlomila jej zdravie. Nakoniec sa utrápila žiaľom. "Bola na tom psychicky veľmi zle. Jej zdravotný stav sa za posledné mesiace rapídne zhoršil," povedal redaktorovi portálu tn.cz rodinný známy.

Veľmi biedne je na tom teraz aj manžel nebohej. V priebehu necelého roka totiž prišiel manželku, dcéru aj vnučku. Pohreb Evy N. by sa mal konať budúci týžden. Všetky potrebné záležitosti teraz vybavuje brat Moniky, Radmil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu