Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka navštívila vo väznici muža, ktorý z jej synčeka (2) urobil živú mŕtvolu: VIDEO plné emócií!

Emotívny rozhovor Zobraziť galériu (3)
Emotívny rozhovor

TEXAS – Matka Loubna Khader sa rozhodla pozrieť do očí mužovi, ktorý pred piatimi rokmi opitý narazil do jej auta a ťažko zranil dvojročného syna Abdallaha. Ten je odvtedy v stave mozgovej smrti. Uplakaná žena dovolila natáčať túto konfrontáciu televíznemu štábu. Emotívny rozhovor priniesol americký kanál WFAA v správach News 8.

Muž obvinený z riadenia v opitosti vyhlásil, že sa chce ospravedlniť za to čo spôsobil. Žena s návštevou vo väznici súhlasila pod podmienkou, že ju bude natáčať televízny štáb. Celé to začalo Richardsonovým vyhlásením pred odvolacím súdom, ktorý môže rozhodnúť o jeho podmienečnom prepustení. „Ja viem, že som urobil chybu. Iba chcem, aby rodina vedela, že sa snažím tomu postaviť. Je mi ľúto, čo sa stalo,“  vyhlásil s tým, že sa chce po piatich rokoch od tragédie s nimi stretnúť osobne.

Matka navštívila vo väznici
Zobraziť galériu (3)

Zrejme ale nečakal, že to bude pre neho nepríjemná chvíľa. Matka, ktorú delilo od vodiča, ktorý dokaličil jej syna iba sklo, nechala priechod svojim emóciám úplne naplno.

" Ja mám teraz ísť domov s tým, že môj syn bude v poriadku , pretože ste povedal , že je vám to ľúto,“ kričala a pritom ukazovala mužovi súčasnú fotografiu syna.  

Po emočnej konfrontácii , Khader povedala , že nebude nikdy schopná od  Richardsona prijať ospravedlnenie .

Matka navštívila vo väznici
Zobraziť galériu (3)

" Nemyslím si , že sa niekedy zmierim s tým, čo tento muž urobil, " povedala . " Snažil som sa mnohokrát presvedčiť samu seba, aby som mu odpustila , pretože môj žiaľ aj tak nič nezmení, ale vo chvíli, keď som ho uvidela , tak som v  ňom zbadala diabla,“ dodala.

 

Nehoda sa stala v roku 2009. Krvné testy zistili , že hladina alkoholu v krvi vodiča bola trikrát vyššia ako limit. Richardson vpálil do auta Khader, ktorá v ňom viezla svojho malého syna. Ona vyviazla s ľahšími zraneniami, jej syn má však od vtedy trvalé následky. Už piaty rok žije vo vegetatívnom stave. Lekári mu nedávali nádej, že bude žiť dlhšie ako 5 rokov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu