Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prípad, z ktorého naskakujú zimomriavky: Dobrý skutok stál matku život jej syna (†4)!

Rosser brutálne zavraždil Rileyho Zobraziť galériu (4)
Rosser brutálne zavraždil Rileyho (Zdroj: rossparry.co.uk)

BRADFORD - Matka štvorročného synčeka, ktorého brutálne zavraždili, ešte aj viac ako po roku cíti obrovskú vinu. Vraha chlapčeka totiž nechala prespať u seba doma a on sa jej za láskavosť "odvďačil" tým najhorším možným spôsobom.

Hrozná udalosť sa stala v januári pred rokom. Sharon Smithová (26) a jej partner Guy Earwaker (23) prichýlili k sebe na noc svojho suseda Anwara Daniela Rossera (33), pretože im povedal, že pred jeho domom stoja akísi ľudia a chcú ho zmlátiť. Verili mu a dovolili mu prespať v obývačke na gauči.

Prípad, z ktorého naskakujú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rossparry.co.uk)

Ráno, keď sa Sharon zobudila, našla Daniela ležať skrúteného do klbka na koberci vedľa jej postele. Požiadala ho, aby sa vrátil dolu. Vtom si Guy všimol, že v izbe ich syna Rileyho sa svieti. Išiel ho teda skontrolovať. Naskytol sa mu otrasný pohľad. Na posteli našiel chlapca celého od krvi. Mal podrezané hrdlo a bol polonahý. Anwar si ešte počkal, ako rodičia vykríknu od hrôzy a utiekol preč.

Prípad, z ktorého naskakujú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rossparry.co.uk)

Polícia Rossera krátko chytila. Ten sa ku vražde priznal. Z výsledkov pitvy vyplýva, že úbohého Rileyho uškrtil, tridsaťkrát bodol a navyše ho sexuálne zneužil po tom, ako sa v noci vkradol do jeho izby. Súd v meste Bradford tento týždeň bývalého vojaka poslal do väzenia na doživotie. Odborníci sa zhodli v tom, že ide o šialeného psychopata, ktorý by v budúcnosti mohol spáchať ďalšie sadistické činy, informuje Daily Mail.

"Do konca života budem ľutovať, že som vtedy tomu netvorovi nepovedala nie, keď sa opýtal, či môže u nás spať. Cítim sa strašne previnilo za to, čo sa stalo môjmu milovanému Rileymu. Vina ma zožiera každý deň," povedala užialená Sharon po vyhlásení rozsudku.

Sharon Smithová (druhá sprava) cíti vinu za to, čo sa stalo synovi
Zobraziť galériu (4)
Sharon Smithová (druhá sprava) cíti vinu za to, čo sa stalo synovi  (Zdroj: rossparry.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu