Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takmer dokonalý zločin na VIDEU: Krutý spôsob, ako sa zbaviť manželky!

Žena bola v kanáli uväznená takmer tri dni Zobraziť galériu (3)
Žena bola v kanáli uväznená takmer tri dni (Zdroj: liveleak)

PEKING - Bezpečnostné kamery zachytili takmer dokonalý zločin. Číňanka s priezviskom Guo strávila neuveriteľných 60 hodín uväznená v kanálovej šachte po tom, čo ju tam vlastný manžel s nekalým úmyslom sotil. Krutý pokus o vraždu si vopred naplánoval, no všetky jeho kroky zachytila bezpečnostná kamera a tak netrvalo dlho a putoval za mreže. Jeho obeti sa navyše z kanálového väzenia podarilo ujsť a policajtom vyrozprávala všetko o jej desivom utrpení.

Zo záberov bezpečnostnej kamery na ulici v meste Haikou behá mráz po chrbte. Zachytávajú pokus o vraždu ženy, ktorej likvidáciu si do posledného detailu naplánoval jej vlastný manžel. Muž najprv odstráni poklop z kanálovej šachty na ceste a dieru prikryje kartónom. O pár minút neskôr tou istou cestou prechádza už spolu s manželkou, ktorú nenápadne tlačí k prikrytej šachte.

Takmer dokonalý zločin na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Keď žena vstúpi na kartón a začne sa prepadávať do kanála, muž ju ešte zopár krát udrie a spolu s dáždnikom vopchá dnu. Následne vezme pripravený poklop a manželku v šachte uväzní. S pocitom dobre vykonaného zločinu potom odchádza, zatiaľ čo ona vnútri bojuje o život. "Videla som len tmu všade naokolo. Myslela som si, že sa zadusím," opísala chvíle hrôzy stanici TV NZ.

Život jej pravdepodobne zachránilo to, že zachovala chladnú hlavu a ihneď začala uvažovať, ako sa dostať von. Vyzliekla si oblečenie, roztrhala ho na malé kúsky a vytvorila si akési lano, po ktorom sa jej podarilo vyšplhať tesne pod poklop. Vtedy začuli jej krik o pomoc okoloidúci, ktorí jej pomohli von z podzemia, kde strávila neuveriteľných 60 hodín. Bola vyčerpaná, bledá a opuchnutá, no živá a bez vážnejších zranení.

 

Takmer dokonalý zločin na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

 

Zábery pochádzajú z 12. decembra minulého roka, no na verejnosť sa dostali až teraz. Polícia podľa nich identifikovala útočníka, ktorým má byť manžel uväznenej ženy. Ten sa nakoniec priznal, že manželky sa chcel zbaviť pre to, že mu dlžila 18 tisíc dolárov. Tie súrne potreboval pravdepodobne na splatenie dlhov z hazardných hier, na ktorých je podľa polície závislý.

Takmer dokonalý zločin

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu