Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO brutálnej vraždy: Mladík zastrelil policajta, ktorý pomáhal starenke cez cestu!

Vražda policajta na najrušnejšej ulici v hlavnom meste Hondurasu
Vražda policajta na najrušnejšej ulici v hlavnom meste Hondurasu (Zdroj: liveleak)

TEGUCIGALPA – Štyridsaťročnému dopravnému policajtovi sa stalo osudným riešenie obyčajného dopravného priestupku. Kamery zachytili, ako ho dvaja mladíci chladnokrvne zastrelili za bieleho dňa v centre hlavného mesta Hondurasu. Prípad šokoval verejnosť, ktorá žiada prísne tresty pre vinníkov.

K incidentu došlo ešte 7. augusta na Central Boulevard  v meste Tegucigalpa. Dopravný policajt Joaquin pomáha prejsť cez ulicu staršej pani, keď si všimne, že dvaja mladí muži sedia na motorke a čakajú, kým im na semafore nabehne zelená.

Smrť kvôli obyčajnému priestupku

V Hondurase pritom platí zákon, že na motocykli môže byť iba jedna osoba. Strážnik sa preto oboch mužov snažil upozorniť, že porušujú zákon. Šokujúce však bolo to, čo nasledovalo potom. Jeden z mužov totiž vytiahol pištoľ a na muža zákona vystrelil. Keďže prvý náboj minul cieľ, nasledovala bitka, pri ktorej sa Joaquin snažil útočníka spacifikovať. Druhý muž sa pokúšal najskôr zobrať zbraň policajtovi, keď sa mu to ale nepodarilo, podal mu ju jeho parťák, ktorý zápasil s policajtom. Tomu ju priložil k hlave a vystrelil.

Jedného z páchateľov zastrelili

Bezvládne telo muža zákona sa zvalilo na jednu z najfrekventovanejších ulíc v meste. Páchatelia z miesta činu utiekli, policajtom sa ich ale podarilo zadržať na neďalekej ulici. Pri prestrelke bol jeden z nich, González Aguilera, zasiahnutý a zraneniam neskôr podľahol v nemocnici. Druhý muž, Jose Bautista, je vo väzbe.

Vražda policajta na ulici

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu