Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vzácny dar alebo prekliatie: Dievčatko má schopnosti, ktoré sa nedajú vysvetliť!

Saadiya plače kamene
Saadiya plače kamene (Zdroj: YouTube)

JEMEN - Zázrak či prekliatie? Lekári si nedokážu vysvetliť "schopnosť" len 12-ročného dievčatka menom Saadiya Saleh z dedinky v Jemene, ktorému namiesto sĺz z očí padajú malé kamienky. Za niekoľko hodín ich vyplakalo plnú misku a pritom netrpí žiadnou vážnou chorobou. Miestni sa dokonca obávajú, že môže byť posadnuté diablom, či nositeľom nebezpečného ochorenia.

Malej Saadyii sa pod viečkami vytvárajú malé tvrdé kamienky, ktoré potom prirodzenou cestou vypadávajú z jej očí.  Video zachytávajúce tento bizarný fenomén zverejnila jemenská televízna stanica Yemen a okamžite sa začalo šíriť internetom. Zábery ukazujú, ako Saadiya leží na nemocničnom lôžku obklopená lekármi a príbuznými, pričom jeden z nich jej obrúskom vytiera kamienky z očí.

Výnimočná schopnosť dievčatka vyvolala v jeho okolí paniku a strach. Niektorí z dedinčanov sú presvedčení o tom, že Saadiya je posadnutá diablom. "Niektorí hovoria, že dievča môže byť posadnuté diablom, iní sa boja, že to je len začiatok nebezpečnej epidémie," spomína sa vo videu.

V medicíne ide o zrejme prvý prípad svojho druhu. Lekári tvrdia, že neexistuje rozumné vysvetlenie, ktorým by dokázali vydesených dedinčanov upokojiť. Saadyia je totiž úplne zdravé dievčatko, ktoré doposiaľ netrpelo žiadnou vážnou chorobou.

Dievčatko plače kamene

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu