Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollár vyčíta Bruselu nové logo ako nechutný vtip: Odborník hovorí o žiackej práci!

(Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Bruselskí úradníci sa museli zblázniť. Zneužívajú peniaze obyvateľov EÚ, čiže aj naše, a to mi príde ako veľmi zlý vtip. Vyhlásil to dnes poslanec NOVA Jozef Kollár v reakcii na informácie, že Rada EÚ zaplatila za nové logo 60.000 eur. My sme preto zisťovali názor odborníka na reklamu, aby posúdil hodnotu navrhovaného loga.

Kollár preto dnes posiela generálnemu sekretárovi Rady EÚ Uwe Corsepiusovi list.

"Bruselskí úradníci sa museli zblázniť. Takto zneužívať peniaze obyvateľov EÚ, čiže aj naše mi príde ako veľmi zlý vtip. Ako poslanec slovenského parlamentu členskej krajiny EÚ ho žiadam, aby zvážil, či je takéto rozhadzovanie peňazí zmysluplné," vyhlásil poslanec Jozef Kollár.

"A to som si myslel, že v predražených logách už Slovákov netromfne nikto," dodal ironicky na záver.

Toto by malo byť nové logo Rady EÚ
Zobraziť galériu (1)
Toto by malo byť nové logo Rady EÚ  (Zdroj: internet)

My sme oslovili odborníka na reklamu, aby sme zistili, či toto nové logo má takú hodnotu. "Za takéto logo by som sa hanbil vypýtať si peniaze. Je to na úrovni dizajnu, ktorý  vyprodukujú na hodinách informatiky žiaci strednej školy," dodal reklamný špecialista, ktorý si neželá byť menovaný.

O novom logu za 60 000 eur sme vás informovali včera s tým, že Rada EÚ sa v najbližšom čase presunie do novej lokality a v rámci chystaného presunu bruselskí úradníci pripravili pre novú budovu za 350 miliónov eur aj spomínané nové logo. Novú grafiku vypracovala belgická marketingová firma, platiť by malo od 1. júla 2014.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu