Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kruh sa uzaviera: Monika mala psychické problémy, zabila seba aj Klárku?!

Monika údajne trpela depresiami Zobraziť galériu (2)
Monika údajne trpela depresiami (Zdroj: internet)

PRAHA - Hoci je to už polroka, čo v egyptskom letovisku Hurghada za doposiaľ nevyjasnených okolností umreli dve Češky, stále vychádzajú na povrch nové a nové informácie, ktoré prípad ešte viac zamotávajú. Najnovšie je to tvrdenie, že Monika trpela depresiami.

Na prvý pohľad pôsobila rodina Kramných ako vzorná rodinka. Zrejme ale všetko nebolo s kostolným poriadkom. Pre Blesk.cz totiž nemenovaný zdroj prezradil, že tridsaťšesťročná Monika trpela klinickou depresiou. Liečiť sa mala u psychológa v Karvinej.

Petr vraj o psychických problémoch svojej manželky vôbec nevedel. Dozvedel sa to až po jej smrti. Monike sa depresia zrejme darila dobre skrývať. Je možné, že jej vyvrcholením bola práve samovražda, pričom zo sebou na druhý svet zobrala aj dcéru Klárku.

Kruh sa uzaviera: Monika
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia zatiaľ túto verziu nepotvrdila. Podľa informácií českých médií však pracuje s verziou, že za dvojnásobnou tragédiou stojí naozaj samotná Monika. Tá údajne plánovala otráviť aj Petra. Svedčí o tom fakt, že v osudný deň trpel žalúdočnými problémami aj on. Nie je vylúčené ani to, že jed sa do tela rodiny dostal nešťastnou náhodou. Príbuzní nebohej ženy však tento scenár považujú za absurdný a tvrdia, že Monika život milovala a nikdy by si naň nesiahla.

Egyptská polícia už vyšetrovanie prípadu ukončila, no jeho výsledky dodnes nikomu neoznámila. Českí vyšetrovatelia to nevzdávajú a naďalej pátrajú po pravde. Je ale pravdepodobné, že tragédia navždy ostane záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu