Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zabila ju posadnutosť: Kráska (†26) sa obesila kvôli zle odfarbeným vlasom!

Frances bola posadnutá svojimi vlasmi Zobraziť galériu (3)
Frances bola posadnutá svojimi vlasmi (Zdroj: swns.com)

SEDGLEY - Ľudia si siahajú na život z rôznych príčin. Väčšinou je to preto, lebo už nevidia spôsob, ako uniknúť zo svojich problémov. Dôvod, prečo sa zabila táto dvadsaťšesťročná Angličanka, je však na zamyslenie. Súvisel totiž s farbou jej vlasov.

Frances Warrenová z grófstva West Midlands milovala svoje blond vlasy. Preto, keď minulý rok došla od kaderníčky s ryšavým odtieňom, pochytila ju panika. Dokonca začala kvôli tomu pociťovať stavy úzkosti a bola nútená vyhľadať odbornú pomoc. Lekár jej predpísal antidepresíva, tie ale brať odmietla.

Zabila ju posadnutosť: Kráska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

Zničená koruna krásy však pre dvadsaťšesťročnú úradníčku bolo príliš veľké sústo. S novou farbou sa nemienila len tak zmieriť. "Sťažovala sa mi, že sa jej zrútil celý svet," povedala matka Marjorie.

Jej dcéra sa teda znovu objednala ku kaderníčke. V osudný deň 29. mája Kelly Hillovej poslala až päťdesiat sms správ, v ktorých ju prosila, aby jej vlasy dala do poriadku. Tá nakoniec privolila a prišla k nej domov "Strašne sa chcela zbaviť toho žltkastého odtieňa. Tak som jej vlasy stmavila s tým, že keď sa jej to nebude páčiť, môže si to zmyť," vypovedala Hillová na polícii.

Zabila ju posadnutosť: Kráska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

Warrenová ale bola s celkového výsledku zhrozená. Nová farba sa jej vôbec nepáčila, roztriasla sa a pôsobila vystresovane. Nepomohlo ani uistenie, že farba sa po čase zmyje. Frances z kaderníctva odišla, pričom Kelly povedala, že sa potrebuje previezť na aute. Odvtedy ju nikto nevidel. O dva dni neskôr našla polícia jej telo v lese nachádzajúcom sa približne 130 kilometrov od jej bydliska. Neďaleko odtiaľ sa našla aj strieborná Honda Civic, ktorá patrila nebohej.

Vyšetrovanie prípadu bolo ukončené len pred niekoľkými dňami. Koroner Terrence Moore ako príčinu smrti určil samovraždu obesením. Informoval web denníka Daily Mail.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu