Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozivá smrť Karolínky (†12) na dovolenke v Thajsku: Mala dolámané všetky kosti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: dailynews.co.th)

BANGKOK - Neopísateľný žiaľ prežíva rodina len 12-ročnej Karolínky z poľských Katowic, ktorá prišla nešťastnou náhodou o život na rodinnej dovolenke v Thajsku. Podľa miestnych médií vypadla z okna hotelovej izby na 10. poschodí, kde bola ubytovaná spolu so staršou sestrou (21). Na webe dnes zverejnili aj šokujúce zábery z miesta tragédie. Čo predchádzalo smrteľnému pádu?

Poľská štvorčlenná rodinka sa vybrala na dovolenku do thajského Bangkoku, kde plánovala stráviť zopár dní plných relaxu a nevšedných zážitkov. Namiesto toho ich tam však čakala tragédia, z akej sa len tak nespamätajú. Rodičia boli spolu s dcérami ubytovaní v hoteli Bangkok Palace na 10. poschodí, odkiaľ jedno z dievčat vo štvrtok skoro ráno nešťastnou náhodou vypadlo.

Sestry mali spoločnú izbu neďaleko rodičovskej. Zatiaľ čo staršia spala, Karolína chcela otvoriť okno, keď z neho, nevedno ako, vypadla a dopadla na markízu len pár metrov nad prízemím. Pád z 10. poschodia neprežila a podľa záberov zverejnených thajskými médiami jej telo ostalo visieť dole hlavou z prvého poschodia.

Hrozivá smrť Karolínky (†12)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: dailynews.co.th)

Keď sa rodičia o hroznom nešťastí dozvedeli, nemohli tomu uveriť. Dospievajúce dievčatko malo polámané všetky kosti v tele a už na prvý pohľad bolo jasné, že hrozivý pád nemalo šancu prežiť. Užialená rodina musela na druhý deň hotel opustiť, pričom thajská polícia tragédiu naďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu