Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Češka chcela otráviť svojho anjelika (3): Spoveď otca o detailoch beštiálneho činu!

Táto žena chcela zabiť vlastnú dcéru Zobraziť galériu (3)
Táto žena chcela zabiť vlastnú dcéru (Zdroj: FTV Prima, repro tn.cz)

ČESKÉ BUDEJOVICE - Matka obvinená z pokusu o vraždu dcéry, ktorej dala do jogurtu Fridex, bude prevezená do väzby. Dievčatko prežilo len vďaka rýchlemu zásahu svojho otca. Čo sa jej stalo, ale ešte celkom nechápe. Preto sa na mamu stále pýta.

Kriminalisti dvadsaťdvaročnú ženu obvinili z pokusu o vraždu v sobotu večer. Tragédia sa mala stať v piatok večer. Trojročná Anička skončila so zranením vnútorných orgánov v nemocnici po tom, ako jej matka primiešala do jogurtu nemrznúcu zmes. Jej stav je vážny. Obvinená sa k hroznému činu priznala, hrozí jej výnimočný trest. Jej motív ale ostáva neznámy.

Češka chcela otráviť svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FTV Prima, repro tn.cz)

Dieťa v poslednej chvíli zachránil otec, ktorý sám otrávený jogurt ochutnal a tiež musel byť hospitalizovaný. Jeho dcéra ešte nevie, že sa ju pokúsila mama zabiť. Stále sa na ňu vypytuje. Nepríjemný zážitok v nej zanechal strach z jedla. Všetko vraj očucháva a hovorí, že je to pokazené, a že to nebude jesť.

Češka chcela otráviť svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FTV Prima, repro tn.cz)

Redaktorovi Blesku sa podarilo urobiť rozhovor s otcom dievčatka, ktorý popísal detaily z osudného večera. "Manželka najprv Aničku okúpala a potom jej dala jogurt. Nechutil jej a nechcela ho jesť. Tak som ho tiež ochutnal a bol naozaj odporný," povedal. Žena mu tvrdila, že to bola šťava, ale neskôr priznala, že do pokrmu pridala Fridex. Prvýkrát o pol piatej popoludní, druhý raz o tri hodiny neskôr.

Rozzúrený manžel zavolal sanitku. "Myslel som, že ju zabijem! Ale udržal som sa a privolal pomoc," dodal. Spolu so zdravotníkmi prišla aj polícia. Tá matku zadržala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu