Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dom hrôzy v Česku: Traja záhadne mŕtvi a žena, ktorá ho chcela odkliať, leží v kóme!

Objekt mlynu v Unčíne Zobraziť galériu (4)
Objekt mlynu v Unčíne (Zdroj: vodnimlyny.cz)

UNČÍN - Miesto hrôzy - asi tak by sa dal nazvať bývalý mlyn v českej obci Unčín na Žďársku, ktorý má medzi miestnymi obyvateľmi priam až strašidelnú povesť. Už viacero ľudí tu totiž prišlo o život, a to za veľmi záhadných okolností. Informoval o tom web denníka Blesk.

Na hranici medzi Čechmi a Moravou sa nachádza objekt bývalého mlyna, v ktorom bola kedysi aj pekáreň a píla. Všetko sa to začalo tragédiou rodiny, ktorá v ňom žila. Syn matky, ktorá v ňom slúžila, redaktorovi Blesku objasnil, čo sa vlastne stalo. Majiteľ mlyna si pred vojnou najal čeľadníka a ten jeho ženu zabil sekerou. Syn mlynára sa neskôr zastrelil, vraj z nešťastnej lásky, uviedol šesťdesiattriročný Zdeněk Hájek. Pán domu nakoniec vypil lúh.

Pred dvoma rokmi sa tu smutná história zopakovala. Vtedajšiu majiteľku Pavlínu V. tu týral jej bývalý priateľ, ktorý pochádzal z Nemecka. Teraz si za to odpykáva trest vo väzení. Policajti tam pri prehliadke dokonca našli ukryté zbrane.

Dom hrôzy v Česku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vodnimlyny.cz)

Minulý týždeň našli štyridsaťosemročnú Pavlínu ležať zbitú a v bezvedomí v dverách domčeka, ktorý je súčasťou mlyna. Vo štvrtok ju okradol a takmer na smrť dobil tridsaťpäťročný Slovák, ktorý bol v minulosti už šestnásťkrát trestaný. Majiteľke pomáhal s rekonštrukciou domu. Tá je teraz v kóme a v nemocnici bojuje o život.

Dom hrôzy v Česku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vodnimlyny.cz)

Starostke Unčína Vlaste Grohovej raz Pavlína povedala, že z domu srší zlo. Vraj ho ale nedávno odčarovala. Súdiac podľa posledného incidentu to však zrejme nie je.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu