Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hollandov románik s krásnou herečkou: Milenka chce 50-tisícové odškodné!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: sita, closer, topky)

PARÍŽ – Zverejnenie informácií o údajnom romániku francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda (59) a herečky Julie Gayetovej (41) bude mať pre bulvárny magazín Closer súdnu dohru.

 Ako vyplýva z dnešných správ francúzskych médií a tlačovej agentúry DPA, odvolávajúcich sa na dobre informované zdroje, herečka požaduje od periodika 50.000 eur odškodného za porušenie súkromia. Navyše by magazín mal v jednom z ďalších čísel zverejniť priznanie, že svojím spravodajstvom porušil platnú legislatívu. Closer zverejnil uplynulý piatok fotografie, ktoré mali dokazovať mimoriadne blízky vzťah medzi oboma spomínanými protagonistami.

Hollandovu životnú partnerku Valérie Trierweilerovú (48), ktorá je prvou dámou krajiny, museli v rovnaký deň hospitalizovať. Súčasný francúzsky prezident nebol doteraz ženatý, je však štvornásobným otcom vďaka dlhoročnému vzťahu so socialistickou političkou Ségolene Royalovou. Francois Hollande ani na nedávnej tlačovej konferencii problémy vo svojom súkromí nepoprel avizujúc, že sa k ním vyjadrí ešte pred plánovanou februárovou návštevou USA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu