Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka dosiahla svoje: Za fotky Hollandea v bulváre dostane krásne odškodné

Bulvárny týždenník Closer musí herečke Julie Gayetovej vyplatiť odškodné
Bulvárny týždenník Closer musí herečke Julie Gayetovej vyplatiť odškodné (Zdroj: sita, closer, topky)

PARÍŽ - Francúzsky súd nariadil dnes magazínu Closer, aby zaplatil pokutu 15.000 eur za zverejnenie fotografií, na ktorých je podľa neho zachytený francúzsky prezident Francois Hollande v prilbe a smeruje k herečke Julie Gayetovej na tajné rande. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

Súd to ohodnotil ako porušenie súkromia a uznal herečke právo na odškodné. To však stanovil na sumu takmer štyrikrát nižšiu, ako žiadala ona. Časopisu navyše súd nariadil zverejniť na titulnej strane dnešný verdikt.

Bulvárny týždenník v januári zverejnil viaceré usvedčujúce zábery vrátane fotografie ochrankára a muža s prilbou, ktorým mal byť údajne prezident navštevujúci byt Gayetovej neďaleko prezidentského paláca. Dôsledkom bolo následné verejné vystúpenie prezidenta, ktorý ohlásil rozchod so svojou dlhoročnou partnerkou, novinárkou Valérie Trierweilerovou. Tá po prevalení aféry skončila na týždeň v parížskej nemocnici. Samotný Hollande nebol nikdy ženatý, no má štyri deti s političkou Ségolene Royalovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu