Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chaos na rakúskej diaľnici: Zmätenú Slovenku naháňali v protismere, ako to dopadlo?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: abendblatt.de)

HAID - Tá sa musela zblázniť - hovorili si šoféri, ktorí v noci na štvrtok prechádzali po rakúskej diaľnici A7 a museli sa vyhýbať žene rútiacej sa v protismere. Podľa informácií miestnych médií išlo o rodenú Slovenku, ktorá bola opitá a pred políciou sa dokonca pokúšala ujsť. Ako to celé dopadlo?

Rodená Slovenka bývajúca v rakúskom mestečku Pucking zrejme zatúžila po adrenalínovom dobrodružstve, keď potužená alkoholom sadla za volant a vybrala sa na potulky miestnymi cestami. To, že ohrozuje nielen svoj, ale aj životy ostatných vodičov jej zjavne tlak nedvíhalo a okrem alkoholu v krvi sa "rozhodla" sťažiť si riadenie aj jazdou do protismeru.

V noci na štvrtok krátko pred 2:00 sa rútila jednou z najvyťaženejších rakúskych diaľnic A7. Či išlo o úmysel, alebo nešťastnú náhodu, vie len ona sama. Bystrým očiam polície však neušla a už o chvíľu jej boli v pätách. Slovenka si z toho ťažkú hlavu nerobila a poriadne dupla na plyn. Po pár kilometroch si to namierila na diaľnicu A1, potom na výjazd neďaleko mesta Ansfelden a ďalej unikala smerom na mesto Traun.

Tu už však bola na policajtov krátka a o pár chvíľ sa im ju podarilo zastaviť. Keď vodičku podrobili testu na alkohol, nemohli veriť vlastným očiam. Nestačí, že šialenou jazdou porušila celý rad predpisov, tester ukazoval aj 1,5 promile alkoholu v krvi. Slovenka prišla o vodičák a na krku má aj obvinenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu