Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Eva Rezešová dostane na Vianoce aj dezert: Zdobí cely a chystá sa na besiedku!

Eva Varholíková Rezešová Zobraziť galériu (2)
Eva Varholíková Rezešová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BUDAPEŠŤ – Najkrajšie sviatky roka prežije košická milionárka Eva Varholíková Rezešová vo väznici. Tam čaká na právoplatný verdikt, no rozhodne sa nenudí. Zapája sa do vianočných väzenských aktivít. Zdobí cely a nacvičuje na vianočnú besiedku.

Azda najsmutnejšie je väzňom počas Vianoc. Vedenie maďarskej budapeštianskej väznice je ústretové a aby im zahnalo smútok zo samoty a odlúčenia od rodín, ponúka 300 väzenkyniam bohatý program.

„V každej väznici chystajú väzni a zadržiavané osoby vianočný program, ktorý predstavia rodine a ostatným väzňom počas besiedky,“ povedalo pre Plus jeden deň tlačové oddelenie väznice. 

Eva Rezešová dostane na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: retroradio.hu,utolag.com, hirado.hu)

Aj milionárska dedička Eva Varholíková Rezešová, ktorá v budapeštianskej väznici čaká na vynesenie rozsudku, si môže zo schváleného materiálu sviatočne vyzdobiť celu a okolie.

Vo väznici majú aj niekoľkometrový stromček, a dokonca, keď sa bude prominentná Slovenka správať slušne, môže dostať aj návštevu navyše. Vo väznici platí, že ju môže mať len raz mesačne. Ak však bude poslušná, rodina ju môže prísť pozrieť aj tesne pred Vianocami s dvoma darčekmi. Taká je povolená norma. 

Na Štedrý deň budú mať väzenkyne aj riadnu večeru. Na štedrovečernom stole nebude podľa denníka chýbať ryba, mäso, kapustnica či kuracia polievka. Pochutnajú si aj na dezerte – orechovom koláči.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu