Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexaféra na najvyšších miestach: Premiérova úradníčka po práci predávala svoje telo!

Toto má byť telo úradníčky, ktorá okrem služieb štátu poskytovala aj tie erotické
Toto má byť telo úradníčky, ktorá okrem služieb štátu poskytovala aj tie erotické (Zdroj: fakt.pl)

VARŠAVA - Škandál v kancelárii premiéra! Jedna z úradníčok pracujúca na úrade poľského predsedu vlády Donalda Tuska mala dlhé roky viesť dvojitý život. Počas dňa bola vernou úradníčkou v službách štátu, no v noci zhodila všetku vážnosť a stala sa luxusnou prostitútkou! Svedčia o tom dokumenty, podľa ktorých na internete pod rôznymi prezývkami poskytovala sexuálne služby. Sexaféru prešetrovala aj Národná bezpečnostná agentúra, no dodnes nebola objasnená a úradníčka stále pracuje na čele vlády.

Sexuálny škandál odhalil poľský týždenník "7 dní. Pulz týždňa". Podľa neho ešte začiatkom roka 2009 bezpečnostné služby obrdžali list, v ktorom bol opísaný vzťah jedného z ich členov s pracovníčkou Úradu vlády. Mal trvať dva roky a skončiť rozchodom za veľmi nepríjemných okolností. Podľa bezpečnostnej agentúry ministerstva vnútra mohol mať tento pomer vplyv na bezpečnosť predsedu vlády, a preto spustili vyšetrovanie.

Pri preverovaní možných hrozieb natrafili na šokujúce informácie. Spomínaná úradníčka Katarína D. (meno zmenené, pozn. red.) mala podľa zistení na internete pod rôznymi prezývkami ako "Agatha", "Paulina", či "dlhovlasá Paulina" ponúkať sexuálne služby. Za hodinu jej prítomnosti si mala pýtať 200 zlotých (necelých 50 eur), za celú noc až 1200 (takmer 290 eur). Poľské bezpečnostné služby boli z odhalenia druhej tváre úradníčky v šoku. Ako partnerka jedného z ich pracovníkov mala totiž prístup k štátnym tajomstvám, píše portál se.pl.

Úradníčka mala údajne na internete množstvo inzerátov pod rôznymi prezývkami.
Zobraziť galériu (1)
Úradníčka mala údajne na internete množstvo inzerátov pod rôznymi prezývkami.  (Zdroj: fakt.pl)

Katarína D. začala na úrade predsedu vlády pracovať ešte koncom 90. rokov. Okrem iného pracovala aj ako sekretárka predsedu Jerzyho Buzeka či Mareka Belku. V súčasnosti naďalej zastáva miesto v premiérovej kancelárii, no na inej pozícii. V rozhovore pre poľský týždenník odmietla, že by si privyrábala ako prostitútka a domnieva sa, že ide o pomstu jej bývalého partnera z bezpečnostných služieb. "Celá tá vec ma stála veľa utrpenia. Nechcem sa k tomu vracať," povedala. Poľské úrady sexaféru komentovať nechcú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu