Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Postrelená žena zažila horor v nemocnici: Zobudila sa vedľa vraha svojej dcéry (†5) a manžela!

José Cosme de Barros (†63) s manželkou Naircleide (28) a dcérou Julyanou (†5). Zobraziť galériu (2)
José Cosme de Barros (†63) s manželkou Naircleide (28) a dcérou Julyanou (†5). (Zdroj: f.i.uol.com.br, img.cenariomt.com.br)

SAO PAULO – Zranená Brazílčanka, ktorú postrelil vrah jej päťročnej dcéry a manžela, zažila v nemocnici ďalší šok: prebudila sa totiž na izbe vedľa svojho útočníka. Podľa agentúry AFP to dnes uviedol predstaviteľ miestnej polície, podľa ktorého ide o prípad hodný telenovely.

Sobotňajší vražedný útok zaznamenali bezpečnostné kamery jedného autobusu na predmestí mesta Sao Paulo. Na zázname je vidieť, ako strelec zasiahol jedného muža pri autobuse a potom aj jeho ženu a dcérku, ktoré sa snažili utiecť do autobusu.

Bezpečnostný agent José Cosme Barros a jeho päťročná dcérka zomreli na mieste. Dvadsaťosemročnú ženu previezli záchranári vo vážnom stave do nemocnice. Niekoľko hodín po tom utrpel dvadsaťsedemročný vrah zranenia pri prestrelke v jednom nočnom bare.

Zločinec skončil v rovnakej nemocnici a na rovnakej izbe ako žena, ktorú postrelil. Keď otvorila oči, ako prvú osobu uvidela, ku svojmu zdeseniu, muža, ktorý po nej trikrát vystrelil, keď predtým zabil jej manžela a dcéru, dodal podľa brazílskeho spravodajského webu G1 predstaviteľ polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu