Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Expert tvrdí: Kramný definitívne unikol z Egypta, čaká ho toto!

Petr Kramný
Petr Kramný

PRAHA - Petr Kramný, ktorému v júli za dosiaľ nevyjasnených okolností zomreli počas dovolenky v Egypte manželka aj dcéra, sa len pred pár dňami vrátil domov. A vyzerá to tak, že už navždy. Ak aby totiž aj vyšetrovatelia dokázali jeho účasť na dvojnásobnej smrti, bude súdený v Česku.

Petr Kramný strávil nedobrovoľne v Egypte viac ako tri mesiace. Tamojšia polícia mu nedovolila opustiť krajinu, pretože ho podozrieva z toho, že má prsty v záhadnom úmrtí Moniky (†36) a Klárky (†8). V prípade oficiálne figuruje ako svedok. Teraz však prišiel zvrat. Keďže ho egyptská strana doteraz z ničoho neobvinila, v stredu prokurátor vydal povolenie, že môže opustiť Egypt. Vo štvrtok ráno tak konečne odletel domov.

Vyšetrovanie sa síce ešte neskončilo, no i keby sa ukázalo, že Petr má niečo spoločné so smrťou spomínaných dvoch žien, postaví sa pred český a nie egyptský súd. Myslí si to bezpečnostný expert Andor Šándor.

"S Egyptom nemáme uzavretú zmluvu o vydávaní osôb," povedal odborník pre portál tn.cz, čo znamená, že Kramný by nebol v prípade obvinenia vydaný egyptským úradom. "Predpokladám, že česká polícia má nejaké informácie, takže je možné, že dotyčného vyzve, aby podal vysvetlenie," uzavrel Šándor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu