Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kramného dobieha minulosť, prežíva nočnú moru: Ticho, prázdnota, budí sa zo sna!

Kramný prežíva bez rodiny peklo
Kramný prežíva bez rodiny peklo (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Už takmer dva týždne uplynuli odvtedy, čo sa Petr Kramný vrátil do Česka. Hrôzu plynúcu z toho, že mu na dovolenke v Egypte za záhadných okolností zomrela manželka aj dcéra, v sebe však nesie naďalej. Priznáva, že v noci sa stále budí zo sna.

Kramného trápenie sa príchodom domov neskončilo. Práve naopak; návratom do bytu, kde predtým žil s Monikou (†36) a Klárkou (†8), sa ešte umocnilo. Ako povedal v rozhovore pre Blesk.cz, panuje v ňom prázdnota a mrazivé ticho. Každá vec mu pripomína tragédiu, ktorá sa stala v Hurghade.

Petr taktiež priznal, že v noci sa prebúdza zaliaty studeným potom. "Chodím neskoro spávať napriek tomu, že kvôli práci musím skoro vstávať. V noci mávam nočné mory, stále sa prebúdzam, stále sa mi sníva o dievčatách," povedal unavene s tým, že navyše spáva v posteli, kde kedysi spával so svojou ženou a niekedy aj dcérkou.

Vyšetrovanie smrti dvoch Češiek ani po viac ako troch mesiacoch nie je uzavreté. Zatiaľ je jasné iba to, ako zomreli. Zabil ich kyanid, ktorí dostávali niekoľko dní v malých dávkach.

Petr navštívil hrob oboch žien prvýkrát až minulý týždeň. Na cintoríne v Karvinej vôbec neplakal, len tam stál a na tvári mal kamenný výraz. Hrob jeho zosnulých príbuzných je obložený kvetmi a plyšovými hračkami. Ešte stále mu chýba náhrobný kameň, o ktorý sa chce Kramný už čoskoro postarať.

Po návrate Petra do Česka mnohých prekvapilo, že jazdí na niekoľkých autách. V Egypte sa totiž sťažoval, že mu dochádzajú peniaze, pretože si tam musel z vlastného vrecka hradiť obedy aj internet. Jeden deň sa preháňal na červenej Fabii, inokedy zas na modrom Favorite a naposledy ho videli šoférovať luxusný biely Chevrolet. Natíska sa preto otázka, odkiaľ na ne zobral.

Petr Kramný sa veľmi trápil aj v Egypte. Psychicky bol na tom veľmi zle a hrozilo, že nakoniec skolabuje. Prečítajte si na Vyšetrení, ako bolo jeho zdravie ohrozené!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu